Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Και τώρα ... σεντόνι

Το μυαλό όλων στο ματς της Τετάρτης (τη γνωστή ώρα που παίζουν οι πρωταθλητές) στο Arsenal stadium από χθες ...


"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 10:30, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον αγώνα της Τετάρτης (28/9, 21:45) αγώνα με την Άρσεναλ, ο οποίος θα γίνει στο Λονδίνο στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League.
Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν σε όλο τον αγώνα με τον Εργοτέλη ή στο μεγαλύτερο διάστημα του ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.
Στο πρόγραμμα της ομάδας συμμετείχε κανονικά ο Γέστε, ενώ οι Φετφατζίδης και Μανιάτης, των οποίων η κατάσταση έχει παρουσιάσει βελτίωση, συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν. Ο Φετφατζίδης δεν νιώθει πλέον ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και σύμφωνα με το πρόγραμμα αναμένεται να ενταχθεί στο πρόγραμμα της ομάδας τις προσεχείς ημέρες.
Οι «ερυθρόλευκοι» θα συνεχίσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 18:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη
".  (πηγή : http://www.olympiacos.org/)

ενώ όπως επίσης μας πληροφορεί το επίσημο σάιτ της ομάδας ...

"Το πρόγραμμα των συνεντεύξεων Τύπου και των προπονήσεων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και της ΑΡΣΕΝΑΛ, ενόψει του αγώνα της Τετάρτης 28/9 (21:45), που θα διεξαχθεί στο «Arsenal Stadium» στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League, είναι το ακόλουθο:
ΤΡΙΤΗ 27 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
11:00 (τοπική ώρα) Προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΡΣΕΝΑΛ στο προπονητικό της κέντρο στην περιοχή London Colney. Η προπόνηση θα είναι ανοικτή για διάστημα 15 λεπτών για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε.
12:30 (τοπική ώρα) Συνέντευξη Τύπου του προπονητή της ΑΡΣΕΝΑΛ Αρσέν Βενγκέρ, στο προπονητικό της κέντρο (περιοχή London Colney).
18:30 (τοπική ώρα) Συνέντευξη Τύπου του προπονητή του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Ερνέστο Βαλβέρδε στην αίθουσα συνεντεύξεων Τύπου του «Arsenal Stadium».
19:00 (τοπική ώρα) Προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο «Arsenal Stadium». Η προπόνηση θα είναι ανοικτή για διάστημα 15 λεπτών για τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε"
. (πηγή : http://www.olympiacos.org/)

Η ελπίδα και η πίστη όλων μας για ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα σ έναν μεγάλο αντίπαλο, όπως η Άρσεναλ.

ΘΡΥΛΕ ΜΠΟΡΕΙΣ !


Δεν υπάρχουν σχόλια: