Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2011

Είχε ψυχή και το γύρισε !

Μας άγχωσε αλλά τελικά κατάφερε να πάρει την πολύτιμη νίκη με 2-1 στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων με ένα γκολ του Τσεμπούρ, αφού είχε προηγηθεί η ισοφάριση με τον Μάρκο Πάντελιτς στο 86'.

Σαφώς και κανείς σήμερα δεν μπορεί να μιλήσει για μεγάλη εμφάνιση, αλλά επίσης κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την κουβέντα που είπε αμέσως μετά τη λήξη ο προπονητής της ομάδας πως "γι αυτό είμαστε πρωταθλητές, επειδή παλεύουμε έως το τελευταίο λεπτό". Αυτό έκανε σήμερα η ομάδα που σίγουρα δεν δείχνει έτοιμη και χρειάζεται ακόμη δουλειά. Πολύ καλή εμφάνιση του πολυσυζητημένου Ορμπάιθ, τεράστια ψυχικά αποθέματα απ τον Μέλμπεργκ (η υπέροχη φωτογραφία είναι απ το ανανεωμένο σάιτ της ομάδας http://www.olympiacos.org/ κι ελπίζω να μη μου θυμώσουν που έκανα χρήση) που ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο σου έδινε την εντύπωση πως ήθελε να πάρει το ματς μόνος του !

Ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή και η ομάδα χρειάζεται χρόνο για "να δέσει" καθώς οι μεταγραφές που έγιναν φέτος δεν είναι και λίγες, αλλά αυτό που χρειάζεται ακόμη περισσότερο είναι η στήριξη μας και όχι η αποδοκιμασίες στην κακή στιγμή και ο Ολυμπιακός ερχόταν από μια "κακή στιγμή" (την ήττα απ τη Μαρσέιγ) και βρέθηκε στο 15ο λεπτό να χάνει με 0-1 από μια ομάδα που παραδοσιακά μας δημιουργούσε πρόβλημα εντός και εκτός έδρας. Φέτος τα πράγματα μπορεί για κάποιους να φαινόντουσαν πιο απλά, όμως σε καμιά περίπτωση δεν είναι έτσι. Ο ΘΡΥΛΟΣ έχει μάθει να είναι πρωταγωνιστής και αυτό δεν το κέρδισε από συνήθεια, αλλά με μάχες εντός αγωνιστικών χώρων και πάντα με τη στήριξη του φοβερού λαού που τον ακολουθεί. Στηρίζοντας διοίκηση, προπονητή και ποδοσφαιριστές τους παρέχουμε τη δύναμη που χρειάζονται για τη δύσκολη συνέχεια. Βοηθήστε την ομάδα να βγάλει ψυχή, σαν αυτή που είδαμε ειδικά στα τελευταία λεπτά του σημερινού ματς και κατάφερε τελικά να το γυρίσει, τη στιγμή που ίσως σε πολλούς από εμάς να φαινόταν ακατόρθωτο.


Δεν υπάρχουν σχόλια: