Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

Κούνησε το ... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ

Σε αναμμένα κάρβουνα και με την αρρώστια μας να φτάνει στο ... κόκκινο !


Κούνησε το το @αμημένο σεντόνι ... δεν μπορώ να περιμένω !

Γκρινιάξαμε, φωνάξαμε ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟ, κάναμε καμιά 200αριά μεταγραφές (όπως πρώτοι απ όλους αποκαλύψαμε), κλάψαμε για το Ριέρα, ψάξαμε για εισιτήρια ακούσαμε ... Μαρία Ιακώβου, ακούσαμε τις ροκιές μας ... ε φτάνει πια !

Το τόπι στο χορτάρι και η ομάδα με τα ερυθρόλευκα να κεντάει !

Μακούν, Φέισα, Γιέστε, Ιμπαγάζα ... βουτήξτε το σεντονάκι και δώστε του να καταλάβει !

Όχι άλλη στέρηση ΘΡΥΛΟΥ !

Φτάσαμε στο σημείο να περιμένουμε πως και πως το αυριανό φιλικό με τον δυνατό (όπως παρουσιάζεται στα έως τώρα φιλικά) ΟΦΗ, στο ναό στις 8 το βράδυ, μετάδοση από τη Nova, το οποίο αποτελεί μια πολύ καλή προπόνηση για την πρεμιέρα του Champions League την Τρίτη και πάλι στο Καραΐσκάκη με τη Μαρσέιγ (την ώρα δε χρειάζεται να σας την πω, τόσα χρόνια στη διοργάνωση δεν μπορεί να μην τη γνωρίζετε).

Σημαντική σίγουρα είναι η σημερινή επίσκεψη του προέδρου στο Ρέντη, αλλά και στο Καραΐσκάκη όπως μας πληροφορεί το ανανεωμένο σάιτ της ομάδας μας (http://www.olympiacos.org)



"Ο Πρόεδρος κοντά στην ομάδα και στους φιλάθλους

Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Βαγγέλης Μαρινάκης θα επισκεφθεί σήμερα το απόγευμα τις εγκαταστάσεις του Ρέντη, προκειμένου να μιλήσει στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ενόψει των επίσημων υποχρεώσεών της για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που ξεκινούν την Τρίτη 13/9 με τον αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΜΑΡΣΕΪΓ, ο οποίος θα διεξαχθεί στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League.

Ο Πρόεδρος της ομάδας αφού καλωσορίσει τους νέους παίκτες στην οικογένεια του Ολυμπιακού..." (η συνέχεια εδώ)

Σημαντικότερο όλων βέβαια είναι να προσπαθήσουμε να σταθούμε δίπλα στην ομάδα με όλες μας τις δυνάμεις, αποφεύγοντας ενέργειες που μπορεί να κάνουν ζημιά (φαντάζομαι πως αυτό περίπου θα θέλει να πει στους οργανωμένους οπαδούς με τους οποίους συναντιέται σε λίγη ώρα ο Μαρινάκης) όχι μόνο στα ταμεία της αλλά και σ εμάς τους ίδιους στερώντας μας από το δικαίωμα να την απολαμβάνουμε.

Προπόνηση λοιπόν αύριο και τα σπουδαία την Τρίτη.
Όλα αυτά στο κάστρο
με τον κόσμο σου να τραγουδά
με ΠΑΘΟΣ, ΔΥΝΑΜΗ, ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: