Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011

Όχι άλλα δάκρυα για το Ριέρα !

Επιτέλους έφυγε το "παλτό", ο "υπερεκτιμημένος" ο παίκτης που όταν έφυγε απ τη Λίβερπουλ πέρυσι "έκαναν πάρτι" οι οπαδοί της. ΜΗΝ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς, γιατί εγώ εδώ (αλλά και σε διάφορες φυλλάδες) τους διάβαζα και μάλιστα ακόμη και φέτος πριν προλάβουμε να τον δούμε καλά - καλά. Μην κλαίτε λοιπόν για έναν παίκτη που οι πιο πολλοί δεν θέλατε.


Εγώ δεν ήμουν ένας απ αυτούς που δεν τους άρεσε ο Ριέρα, αντιθέτως πολλές φορές που η κρίση μου γι αυτόν σε παιχνίδια που πραγματικά πρόσφερε αυτά που μπορούσε και σχολίασα θετικά την απόδοσή του, εισέπραξα αρνητικά σχόλια.

Ο Ριέρα είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής που ο ΘΡΥΛΟΣ του έδωσε την ευκαιρία να φορέσει την ένδοξη φανέλα του. Οι μεγάλες ομάδες δεν αγοράζουν μόνο, αλλά ξέρουν και να πουλούν όποτε κρίνουν πως αυτό θα τους κάνει καλό.
Δεν είναι δυνατόν να μας "τσατίζει" η απόφαση να πουληθεί ο Ριέρα, τη στιγμή που Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ πίεσε προς αυτή την κατεύθυνση, αλλά και τα λεφτά που θα εισπράξουμε είναι αρκετά !
Δεν είναι δυνατόν να μας "τσατίζει" μια διοίκηση που και φέτος έκανε τις περισσότερες μεταγραφές στην Ελλάδα, μια διοίκηση που έσπρωξε τους πάντες σε "κωλοτούμπες" φέρνοντας ένα χαφ παγκοσμίου κλάσης όπως ο ΜΑΚΟΥΝ.
Το σημαντικότερο όμως είναι πως δεν μπορώ να βλέπω τους ίδιους που εδώ κι ένα χρόνο "τα έχωναν" για την απόδοση του Ριερα και τον αποκαλούσαν "παλτό" ή γράφοντας πριν λίγο καιρό πως ο αδελφός του που αγωνίζεται στον Πανιώνιο είναι καλύτερός του, τώρα να είναι "μπροστάρηδες" στις διαμαρτυρίες για την πώληση του. ΕΔΩ ΤΣΑΝΤΙΖΟΜΑΙ ΕΓΩ !

Υ.Γ. Άλμπερτ Ριέρα, σ ευχαριστώ για όσα πρόσφερες στο ΘΡΥΛΟ μας και σου εύχομαι καλή συνέχεια στην καριέρα σου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: