Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2011

Τριοζάλη ... by Ernesto Valverdakis "friends"

Καθάρισαν οι ... μίζες του Ερνέστο χθες στην Κρήτη και χόρεψαν τριοζάλη (νέος Κρητικός χορός) στο Πανγκρήτιο !


Ο ΘΡΥΛΟΣ πήρε αυτό που ήθελε σε μια έδρα και με μια ομάδα που παραδοσιακά τον δυσκόλευαν πιο άνετα από ότι δείχνει το τελικό σκορ, καθώς ο Εργοτέλης κατάφερε να μειώσει δυο φορές το σκορ (1-2 και 2-3) με ένα "άπιαστο" φάουλ και ένα ακόμη γκολ του Ρομάνο (που έκανε χθες το ματς της ζωής του) στο 85' μετά από αδράνεια και "γκέλες" όλης της άμυνας της ομάδας.

Σίγουρα η ομάδα ακόμη δεν έχει βρει το ρυθμό της και δεν είναι έτοιμη, όμως αυτό που έχει σημασία σ αυτή τη χρονική στιγμή είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί σε μια έδρα που θα δυσκολέψει πολλούς.

Ακολουθεί ένα δύσκολο ματς κόντρα στην Άρσεναλ την Τετάρτη για τη δεύτερη αγωνιστική του champions league και η ελπίδα όλων μας είναι να παρουσιάσουμε μια καλύτερη εικόνα και να επιστρέψουμε με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Υ.Γ. Φέτος, λόγω της δραματικής οικονομικής κατάστασης που οι περισσότεροι βιώνουμε, θα δούμε πιο άδεια γήπεδα (και αυτό φάνηκε έντονα χθες σ αυτό το υπέροχο στάδιο που δυστυχώς ο αγωνιστικός χώρος ήταν ΚΑΚΙΣΤΟΣ), αλλά και πιο άδειες καφετέριες (όσοι βγήκαν έξω χθες να παρακολουθήσουν το ματς λογικά το διαπίστωσαν). Το φαινόμενο είναι δυσάρεστο, αλλά είναι η πικρή αλήθεια και ο μοναδικός λόγος.


Δεν υπάρχουν σχόλια: