Τετάρτη 3 Αυγούστου 2011

Ανοίγει η πύλη στο ΝΑΟ !

Αποκαλυπτήρια αύριο Πέμπτη 4 Αυγούστου και ώρα Champions League (21:45) έστω και χωρίς Φέισα και Γιέστε, αλλά και τα αναμενόμενα (έως και 2) χαφ που όπως φαίνεται θα "σκάσουν" στις επόμενες ώρες ή ημέρες, κόντρα σε μια δυνατή Αγγλική ομάδα τη West Bromwich Albion.




Εορταστικό λοιπόν το κλίμα αύριο και βέβαια επειδή εμείς οι άρρωστοι ξέρουμε να γλεντάμε, αλλά και να γιορτάζουμε, η αυριανή ημέρα θα έχει ένα ακόμα (ίσως και μεγαλύτερο !!!) ντέρμπι.


Στο γηπεδάκι 5Χ5 (Πλαζ Βοτσαλάκια, Καστέλα) ένα ματς χωρίς αύριο ... ένα ματς ιστορικό ... ένα ματς που θα πέσουν κορμιά και κορμάρες και φυσικά ένα ματς που ξέρω ήδη το σκορ του, αλλά δεν θα σας το αποκαλύψω για να πάω εγώ και τρεις φίλοι μου μόνοι μας ταμείο, θα ξεκινήσει στις 6:30 με διαιτητή έναν "δικό μας άνθρωπο" τον κρυστάλλινο "Ser Stavros Thrylos Patmos (Gavroser)" και δυο ομάδες αποκάλυψη (των τελευταίων εβδομάδων) αποτελούμενες από άρρωστους φίλους και φίλες που συχνάζουν στο δικό μας τοίχο του Σωτήρη Πουλόπουλου στο facebook.

 
Σύμφωνα με τις τελευταίες (λαθραίες) πληροφορίες που κατάφερα να εξασφαλίσω από πηγές που δεν μπορεί κανείς να αμφισβητήσει, ο αγώνας θα ξεκινήσει ΚΑΝΟΝΙΚΑ !!! και οι συνθέσεις θα είναι οι παρακάτω :

'ΚΑΥΛΙΑ''

1 ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
2 ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ
3 ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
4 ΤΑΣΟΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ
5 ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΛΙΓΑΡΕΛΛΗΣ
6 ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΣ
7 ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΟΥΠΗΣ

ΤΕΑΜ ΜΑNAGER - ΣΑΚΗΣ ΦΙΛΙΑΔΗΣ
ΙΑΤΡΙΚΟ ΤΕΑΜ - ΙΩΑΝΝΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ, ΜΙ ΡΟ
ΝΟΜΙΚΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗ - ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΑΡΡΑ..

και

"ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ"

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ ΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΑΣ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΝΤΕΛΙΑΣ
ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΟΥΣΒΑΝΤΕΛΟΥ
1 ΓΙΑΝΝΙΜΠΑΣ
2 ΑΚΗΣ ΗΛΙΟΥ
3 ΛΑΦΚΑΣ
4 ΣΕΡΔΑΡΗΣ
5 ΑΝΤΥΠΑΣ
6 ΚΑΤΕΡΝΕΛΗΣ(;)
7 ΣΟΥΛΙΩΤΗΣ
8 TAIL
9 ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΜΙΝΙΑ(;)
10 ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ
11 ΑΡΙΣΤΟΣ ΟΥΛΤΡΑΣ(;).....


Ημέρα γιορτής λοιπόν η αυριανή για όλους εμάς τους άρρωστους και ειδικά για τους τυχερούς που θα βρεθούν Καραΐσκάκη. Θα υπάρξει πλούσιο φωτογραφικό υλικό αλλά και αποκαλυπτικά βίντεο από τα αυριανά ματς.

ΩΡΑ ΓΙΑ ΟΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ λοιπόν !

Υ.Γ. όσοι επιθυμούν να μοιραστούν τα λεφτά από τα έσοδα του στοιχήματος που θα εισπράξω μαζί με τους τρεις φίλους μου παρακαλούνται να αλλάξουν πλευρό !


Δεν υπάρχουν σχόλια: