Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Εσείς 15αύγουστο ... εμείς ΘΡΥΛΟ !

Βέβαια το ιδανικό σενάριο θα ήταν να συνδυαστούν αυτά τα δυο, δηλαδή να είσαι αραχτός σε μια παραλία και να βγεις από τη θάλασσα όταν σφυρίξει την έναρξη ο διαιτητής, να χαζέψεις το ΘΡΥΛΟ και μετά ... πάλι μέσα.

ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ...


... Σήμερα έχει ΘΡΥΛΟ
με τους Γιέστε και Φέισα να κάνουν την παρθενική τους εμφάνιση !
Οι 22 παίκτες που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή είναι:

Μέγερι, Δασκαλάκης, Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Βαλεριάνος, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ουρτάδο, Μοντέστο, Γέστε, Φετφατζίδης, Γκρμπιτς, Χαβίτο, Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Πάντελιτς, Ριέρα, Κάταϊ, Φέισα, Φουστέρ.

Τη χρονική στιγμή λοιπόν που η πλειοψηφία των Ελλήνων απουσιάζει σε νησιά, χωριά και όπου μπορεί ο καθένας καθώς βρισκόμαστε στην πιο "νεκρή" εβδομάδα της χρονιάς οι "άρρωστοι γαύροι" έχουν την ευκαιρία να χαρούν με την ασθένεια τους, γκρινιάζοντας παράλληλα όσοι το έχουν συνήθεια κάθε χρόνο τέτοια εποχή επειδή δεν ήρθε ο παίκτης που σύμφωνα με την άποψη τους θα "έκανε τη διαφορά". Τα σενάρια περί συμφωνίας με τον Ισπανό Ορμπάιθ, λόγω της ηλικίας του, αλλά και λόγω Ιμπάνιεθ, έχουν φέρει μια μικρή ή και μεγάλη ίσως γκρίνια, που μόνο ο χρόνος και τα αποτελέσματα της ομάδας στους πρώτους επίσημους αγώνες της χρονιάς, αλλά και η διάρκεια της θα δικαιώσουν ή όχι τη γκρίνια τους. Το σίγουρο για την περίπτωση του Ισπανού μέσου είναι πως ούτε εμείς αλλά ούτε και οι διάφοροι δημοσιογράφοι, που φρόντισαν να "περάσουν" αυτό το κλίμα αμφισβήτησης στο πρόσωπο του, τον γνωρίζουν καλύτερα απ τον Ερνέστο Βαλβέρδε. Σίγουρο είναι επίσης πως ο προπονητής, αλλά και ο πρόεδρος της ομάδας έχουν την ευθύνη των αποφάσεων τους και αυτό ισχύει εδώ και χρόνια. Οι πρόεδροι και οι προπονητές της εξέδρας, αλλά και των μονόστηλων και των πρωτοσέλιδων δεν μπορούν ούτε να αγοράσουν ούτε να σχεδιάσουν συστήματα, αλλά ούτε καν να σκεφτούν ποιος είναι ο σωστός προγραμματισμός του ΘΡΥΛΟΥ, γιατί αν μπορούσαν θα γκρινιάζαμε σ αυτούς τώρα.


Σε περίπου 2μιση ώρες λοιπόν ο ΘΡΥΛΟΣ σ ένα ακόμη φιλικό που σημασία έχει εμείς να απολαύσουμε την ομάδα μας και αυτοί που αποφασίζουν, προγραμματίζουν και πληρώνουν να δουν προσεκτικά και να διορθώσουν τυχόν ατέλειες αλλά και πιθανά λάθη τους.



Δεν υπάρχουν σχόλια: