Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

Καλώς τα παιδιά ... καλώς τα 3-0


Δυνατό φιλικό με αναμνήσεις Ριζούπολης, εκεί που Μαυρογενίδης, Καστίγιο και Τζιοβάνι "τους ξεφτίλισαν", "τους έστειλαν για σπίρτα", όπως είχε πει χαρακτηριστικά ο Χελάκης στην περιγραφή του σ εκείνο το φοβερό ματς.






Βέβαια κανείς δεν πρέπει να ξεχνά πως σήμερα έχουμε ένα (ακόμη) δυνατό μεν, φιλικό δε στο οποίο δεν έχει καμιά σημασία το σκορ, αλλά και ο νικητής. Μπορεί σαν άρρωστοι γαύροι να θέλουμε τη νίκη ακόμη και στη μπιρίμπα, όμως και σήμερα σημασία δεν έχει το αποτέλεσμα. Σημασία έχει να δουν αυτοί που πρέπει το βαθμό ετοιμότητας και εμείς την ομάδα με τα ερυθρόλευκα στο ΝΑΟ.
Στα μέσα του Αυγούστου λοιπόν και σε μια εβδομάδα που στην Ελλάδα συνήθως δεν δουλεύει τίποτα η μηχανή του ΘΡΥΛΟΥ θα συνεχίσει το μοντάρισμα της, κάτι που όσο κι αν δεν αρέσει σε κάποιους να το λέμε το κάνουν και οι μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου καθώς π.χ. η Μπαρτσελόνα μόλις προχθές απέκτησε τον Φάμπρεγκας, αλλά και άλλες μεγάλες ομάδες της Ευρώπης δεν έχουν ολοκληρώσει τις κινήσεις τους. Για τους λάτρεις του "ΟΕΟΟΟΟ" καλό θα είναι να μην είναι πολύ αισιόδοξοι για πιθανή "έκρηξη βόμβας" κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα μιας και είναι προγραμματισμένη αυριανή συνάντηση Μαρινάκη - Ερνέστο για τις τελικές επιλογές. Μέχρι τότε θα συνεχιστεί η παρέλαση ονομάτων γιατί και οι δημοσιογράφοι πρέπει να ζήσουν και ο ΘΡΥΛΟΣ πάντα τους έδινε τροφή.
Το σίγουρο είναι πως σιγά σιγά τελειώνουν οι δοκιμές και ξεκαθαρίζουν τα πράγματα κι αυτό μπορεί να το δει κανείς από την αποστολή της ομάδας (18 ποδοσφαιριστές) για το σημερινό αγώνα :  Μέγερι, Κοστάντσο, Μανιάτης, Παπαδόπουλος, Ποτουρίδης, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Φέισα, Ουρτάδο, Μοντέστο, Γέστε, Φουστέρ, Γκρμπιτς, Χαβίτο, Μιραλάς, Ριέρα, Πάντελιτς.

Όσοι τυχεροί λοιπόν θα βρεθούν στο "Κάστρο" (το μοναδικό, όχι το ανύπαρκτο) θα απολαύσουν ΘΡΥΛΟ από κοντά. Για τους υπόλοιπους υπάρχει η Νοβα και το Ιντερνετ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: