Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΘΡΥΛΕ σκίστους αλλά φέρσου και οικολογικά


Στον Περαία το λιμάνι είναι βαθύ !
Επειδή όμως εμείς έχουμε οικολογική συνείδηση θα φροντίσουμε να το καθαρίσουμε μετά, αφαιρώντας μαλαματίνες και μπουγάτσες απ τον αφρό της θάλασσας !

Ώρα για ντέρμπι σήμερα στις 8:30 στο ΝΑΟ με τον ΠΑΟΚ να ονειρεύεται νίκη και κούπα από πολύ νωρίς. Μιλάμε για την ομάδα που "κατάφερε" μέσα σε δυο λεπτά τη 2η αγωνιστική να εισπράξει δυο τεμάχια απ τον Εργοτέλη και να χάσει τελικά. Ο ΘΡΥΛΟΣ πρέπει να δείξει σήμερα σ αυτή την ομάδα, όπως και σε κάθε αντίπαλο του, πως είναι το αφεντικό, ο οδηγός και της φετινής κούρσας για τον τίτλο του πρωταθλητή. Χρειάζεται αγωνιστικότητα πάθος και "γεμάτο γήπεδο και συμπαράσταση του κόσμου μας" όπως είπε χθες χαρακτηριστικά ο Βαλβέρδε στο επίσημο σάιτ της ομάδας μας.

18 ποδοσφαιριστές συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, οι οποίοι είναι: Κοστάνσο, Μέγερι, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μοδέστο, Φέισα, Χαβίτο, Αμπντούν, Μακούν, Φουστέρ, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.
Καλό θα είναι όσοι τυχεροί βρεθούν σήμερα στο Καραΐσκάκη να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών μας βοηθώντας τους μ αυτό τον τρόπο να έχουν καλύτερη ψυχολογία και να αποφύγουν πιθανά λάθη. Η ομάδα έδειξε με την απόδοση της στο Arsenal Stadium, πως βρίσκεται σε καλό δρόμο και για να παραμείνει σ αυτόν, αλλά και να βελτιώσει τις αδυναμίες της μας χρειάζεται κοντά της.

Και το σημερινό ματς θα έχει τηλεοπτική κάλυψη από τη ΝΟΒΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: