Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Κοντεύουν να μας κάνουν να τους πιστέψουμε

Ευτυχώς, είδαμε κι εμείς το ίδιο ματς μ εσάς παλληκάρια μου, έτσι δεν είμαστε αναγκασμένοι (έτσι αλλιώς δεν είμαστε) να σας πάρουμε και πολύ στα σοβαρά.

Χθες λοιπόν, είδαμε ένα ματς πιο "σούπα" από τη φανταστική κρεατόσουπα που έφαγα σήμερα το μεσημέρι. Θα επαναλάβω και πάλι πως σ ένα κακό γενικά ματς σίγουρα δεν μπορείς να καταλογίσεις ευθύνες μόνο σ' έναν άνθρωπο, ούτε καν στους 11 ποδοσφαιριστές της μιας ομάδας. Είπα επίσης χθες πως στο συγκεκριμένο αγώνα έπαιξαν 28 συνολικά ποδοσφαιριστές, 2 προπονητές και 3 διαιτητές και όλοι ήταν τουλάχιστον μέτριοι, άρα μην ψάχνετε να βρείτε ποιος φταίει για το σημερινό κάκιστο θέαμα. Το σίγουρο είναι πως το ίδιο αποτέλεσμα που εμείς το θεωρούμε αποτυχία οι σημερινοί αντίπαλοι μας το θεωρούν θρίαμβο τους και πριν καν προλάβει να ... ξημερώσει να τα και τα πρωτοσέλιδα...







... της απόλυτης επιβεβαίωσης !

Κάνοντας λοιπόν μια "σύνθεση" και μια ερμηνεία των παραπάνω σημερινών πρωτοσέλιδων καταλαβαίνω πως χρειάστηκε μια "ατσάλινη" ΑΕΚ με "πλάνο και ψυχή" (και μπόλικες κλοτσιές θα προσθέσω εγώ), ένας "πολύ κακός" που "κρατήθηκε από κάτι Γερμανούς", που όμως "μπορούσε να τους ξαναπάρει τα σώβρακα" ακόμη κι έτσι, "κομμένοι στη μέση", "πέφτοντας σε παγίδα" Ολυμπιακός, σ ένα ματς που "τρελαθήκαμε απ τα πολλά σφυρίγματα", "αχ ρε Ερνέστο" και δυο "υπέροχοι σκόρερ" για να φτάσουμε σ αυτό το φτωχό 1-1.
Αν όμως κάνω το συλλογισμό μου αντίθετα, δηλαδή αν η ΑΕΚ χθες δεν ήταν τόσο ατσαλένια και δεν είχε τόσο καλό πλάνο και ψυχή (αν έπεφταν και λιγότερες κλοτσιές δηλαδή), ο ΘΡΥΛΟΣ ήταν λιγότερο κακός, δεν τον κρατούσαν και κάτι Γερμανοί, δεν ήταν και κομμένος στη μέση, δεν υπήρχαν παγίδες ο Κωσταντινέας σφύριζε πιο αραιά ...
... αχ ρε Ερνέστοοοοοοοοο !
Χέστηκα για την ατσαλένια και το πλάνο της, πρέπει να συνέλθουμε γρήγορα και να βρούμε το ... δρόμο μας ? ρυθμό μας ? δεν ξέρω τι σκατά πρέπει να βρούμε ρε συ πρόεδρε, η ουσία είναι πως πέρυσι τέτοια εποχή είχαμε από 15 έως 25 ευκαιρίες σε κάθε αγώνα και φέτος δεν έχουμε ούτε τις μισές ! Την Τετάρτη έχουμε ένα σημαντικότατο ματς, για κάποιους είναι ίσως και η αιτία του χθεσινού "κρατήματος", ελπίζω να είναι έτσι, γιατί αν δεν είναι τα πράγματα δε θα είναι τόσο απλά όσο πέρυσι. Όπως άλλωστε επαναλαμβάνει συνεχώς ο Ερνέστο "όσοι βιάστηκαν να μας βγάλουν πρωταθλητές απ τον Οκτώβρη μάλλον κάνουν μεγάλο λάθος".


Δεν υπάρχουν σχόλια: