Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Με τις συνήθεις ελλείψεις για το τρίποντο

Με φόρα ευρωπαϊκή και με τις συνηθισμένες ελλείψεις ανακοινώθηκε πριν λίγες ώρες η αποστολή νίκης για το δύσκολο ματς με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη στην επίσημη σελίδα της ομάδας μας.


Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το olympiacos.org
"Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Κοστάνσο, Μέγερι, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέμπας, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Ορμπάιθ, Ιμπαγάσα, Μακούν, Φετφατζίδης, Αμπντούν, Μόνχε, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Τοροσίδης, Δασκαλάκης, Γέστε, Φέισα, Φουστέρ, Μοδέστο, Ζαραδούκας, Γκρμπιτς, Βαλεριάνος, Παπάζογλου, θα συνεχίσουν τα προγράμματα που ακολουθούν ή θα προπονηθούν αύριο στις 10:30."
...  Ολόκληρη η ανακοίνωση εδώ

Ο ΘΡΥΛΟΣ έχει μάθει να αγωνίζεται για τη νίκη σε κάθε ματς, αυτό θα κάνει και αύριο στις 18:15 κόντρα στη Νέα Σμύρνη (ζωντανή μετάδοση από τη Νοβα). Άλλωστε η τόσο περίεργη κατάσταση στη φετινή διοργάνωση με τις ομάδες Α και Β, που θα μπουν "στο κόλπο" από τη 10η αγωνιστική, αν δεν υπάρχει άλλη καθυστέρηση για οποιαδήποτε σοβαρή ή όχι αιτία, αλλά και το πολύ φορτωμένο αγωνιστικά πρόγραμμα, έτσι κι αλλιώς του Ολυμπιακού, με τις Ευρωπαϊκές υποχρεώσεις δεν αφήνουν περιθώρια εφησυχασμού σε κανέναν μας.
Η ομάδα μας χρειάζεται όλους κοντά είτε μέσα στο γήπεδο είτε έξω απ αυτό, στα διάφορα forum γιατί η φετινή χρονιά δεν θα είναι όσο εύκολη θέλαμε να πιστεύουμε με τη λήξη της προηγούμενης. Ο ΘΡΥΛΟΣ έχει έναν υπέροχο κόσμο πάντα στο πλάι του, πράγμα που δεν άφησε ανεπηρέαστο και τον παίκτη που ήρθε το καλοκαίρι ως "βόμβα" το Ζαν Μακούν που σήμερα βρέθηκε και αποθεώθηκε στο Red Store και μεταξύ άλλων δήλωσε πως ...
... "Έχω παίξει σε πολλά γήπεδα, αλλά σαν το Καραΐσκάκη δεν έχω ξαναδεί! Έχουμε πάρει πολλούς βαθμούς χάρη στη βοήθειά τους, γιατί τραγουδούν από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είναι κάτι το απίστευτο"... (όλες οι δηλώσεις εδώ και το σχετικό βίντεο εδώ),

Από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας http://www.olympiacos.org/

Περιμένουμε απ αυτό το πάντα χαμογελαστό παιδί να προσφέρει στο ΘΡΥΛΟ όσα περισσότερα μπορεί κι εμείς δε θα πάψουμε να του τραγουδάμε.

Υ.Γ. Το νέο look της επίσημης σελίδας (http://www.olympiacos.org/), αλλά και η συνεχόμενη ενημέρωση που πλέον μας προσφέρει δεν μπορεί να μην είναι μια ευχάριστη εικόνα σ όλους μας. Ειδικά σε όσους ασχολούνται με την ομάδα για το "ψώνιο τους" χωρίς να αποσκοπούν σε οφέλη απ αυτή την ενασχόληση. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις άμεση ενημέρωση από την πιο επίσημη πηγή.



Δεν υπάρχουν σχόλια: