Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

Γκαντεμιά και 3λεπτη απροσεξία !


Ο τρομοκράτης και ο Μιραλάς έκαναν το χρέος τους και σήμερα, αλλά ...


... παρά τη συντριπτική υπεροχή της ομάδας η οποία φαίνεται πολύ εύκολα από τα στατιστικά του αγώνα, όπως τα εμφανίζει το κανάλι που τον μετέδωσε, τελικά χάσαμε χωρίς αμφιβολία δυο πολύτιμους βαθμούς.

Το τελικό 2-2 ήρθε μέσα σε 4 λεπτά τη στιγμή μάλιστα (73' και 77') που όλα έδειχναν πως το γήπεδο έγερνε !
Όμως σ ένα ματς αγωνίζονται 2 ομάδες και όπως είχα πει πριν λίγες ώρες ο ΟΦΗ δεν ήρθε για τουρισμό στον Πειραιά. Ήρθε να κάνει ότι έκανε στην τούμπα πριν 2 αγωνιστικές, αλλά και κόντρα στην ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική ... ΖΗΜΙΑ ήρθε να κάνει και την έκανε !

Ήταν μια ζημιά που πρέπει να την έχουμε στο μυαλό μας σε κάθε ματς, ειδικά με τον τρόπο που ήρθε (από 2 στημένες φάσεις). Ίσως πρέπει, το βιντεάκι με τα 2 γκολ που φάγαμε σ αυτά τα τέσσερα λεπτά, να "παίζει" καθημερινά στις προπονήσεις της ομάδας για να αποφεύγονται παρόμοια λάθη.




Για όσους βιαστούν να ρίξουν ευθύνες στον Ερνέστο Βαλβέρδε για τη σημερινή απώλεια, η αποθέωση του Πάμπλο Ορμπάιθ τη στιγμή της αντικατάστασης του από όλο το Καραϊσκάκη είναι η μεγαλύτερη απάντηση. Τραγική σύμπτωση ... από τη στιγμή της αποχώρησης του Ορμπάιθ (ή μίζα, ή Ουρτάδο ή γέρος, ή παλτό, όπως θέλει κανείς μπορεί να το πει) ο ΟΦΗ γίνεται πιο επικίνδυνος με τις αντεπιθέσεις του και βέβαια σημειώνει και τα 2 γκολ της ισοφάρισης !


Δεν υπάρχουν σχόλια: