Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2009

Που πήγαν όλοι ?

...θα μπορούσε να αναρωτηθεί σήμερα κάθε ένας από εμάς που δίνουμε το παρόν στο πλευρό της ομάδας που αγαπάμε.

Μπορείς ποτέ να κερδίσεις έναν αγώνα όταν παίζεις με 2 εσύ και με 11 ο αντίπαλος?

Γιατί εγώ ξεχώρισα μόνο δυο παίκτες που ίδρωσαν τη φανέλα σήμερα. Ο τεράστιος Ντουντού και ο σούπερ Ντιόγκο. Όλοι οι υπόλοιποι ήταν σε άλλο γήπεδο για τουλάχιστον ένα ημίχρονο κι όταν δέχεσαι τάκα-τάκα 2 γκολ σ ένα ματς που και το μισό γκολ έχει μεγάλη αξία, τα πόδια βαραίνουν και το μυαλό δε λειτουργεί. Αν προσθέσεις και την ατυχία στις λιγοστές ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν βρίσκεις εύκολα το τελικό σκορ. Το οποίο δεν είναι καθόλου τιμητικό για την ομάδα, αλλά ταυτόχρονα απογοήτευσε όλους εμάς που βρεθήκαμε στις εξέδρες του "κάστρου", αλλά και τα εκατομμύρια των οπαδών του ΘΡΥΛΟΥ σε όλο τον κόσμο.

Αυτό που μένει τώρα είναι η επιστροφή στις καλές αποδόσεις ΑΜΕΣΑ. Σοβαρότητα σε κάθε ματς και ΝΙΚΕΣ και ΜΟΝΟ ΝΙΚΕΣ στα ματς που ακολουθούν, τα οποία δεν είναι καθόλου εύκολα.

ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΡΑΒΗ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ ΣΑΣ.
ΜΗ ΧΑΛΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΦΕΤΙΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΑΣ.

Ο τίτλος του blog αυτού δεν μπήκε τυχαία.
Είμαι Ολυμπιακός "από κούνια", έχω χαρεί πολλές φορές με το ΘΡΥΛΟ, έχω πικραθεί επίσης (όπως σήμερα), αλλά πάντα

θα ΕΙΜΑΙ
ΘΡΥΛΟΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ

Και πάντα θα είμαι

ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΣΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ (ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ) ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Ένα βιντεάκι με επιτυχίες για να σας θυμίσω τις στιγμές που ζήσαμε μαζί αλλά και να σας κάνω να προετοιμάζεστε για τις φιέστες που θα ακολουθήσουν.

ΜΙΑ ΖΩΗ ΘΑ ΣΤΟ ΛΕΩΩΩΩΩΩ
ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΘΡΥΛΕ ΟΛΕΟΟΟΟΟ...



2 σχόλια:

Efthymis είπε...

Οπως τα λες ειναι φιλε μου... ΟΛΟΙ μας ειμαστε περηφανοι που ειμαστε ολυμπιακοι... Εγω μεγαλωσα την δεκαετια που ο ολυμπιακος δεν "εκοβε" πρωταθλημα ουτε με βαλε και ομως εγινα ολυμπιακος... μεγαλωσα σε μια περιοχη που το αυτονοητο ειναι να εισαι βαζελος...και ομως εγινα ολυμπιακος και ειμαι περηφανος γι'αυτο... εμεις εχουμε μαθει απο μεγαλες χαρες και μεγαλες πικρες... αυτο που δεν εχουμε μαθει τα τελευταια χρονια ειναι να φευγουμε αμαχητι.. αυτο που ειδαμε χθες φιλαρακι ηταν κατι τραγικο... βεβαια δεν ειναι λιγο οταν το παιχνιδι ειναι 1-0 και φευγει μονος του ο Diogo να μην αφηνει το πλεονεκτημα... δεν ειναι λιγο να κανεισ ουτε λιγο οθτε πολυ 5 (!) κεφαλιες απο το μισο μετρο και να μη λεει να μπει μεσα... Δεν ειναι λιγο εκει που πας να σταθεις στα ποδια σου να τρως κιαλλο... Ομως εχουμε μαθει στα δυσκολα... εχουμε μαθει στην αμφισβητηση εχουμε μαθει για οτι και να γινετε να φταιει ο Κοκκαλης... Δεν τρεχει τιποτα... εμεις εκει ημασταν εκει ειμαστε και εκει θα ειμαστε γιατι... ΘΡΥΛΟΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΟΣ

nikos2008 είπε...

ΦΙΛΕ LOUKO
ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΗΖ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ. (ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΤΥΠΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΕΣ-ΑΓΓΛΙΚΕΣ-ΙΤΑΛΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ)
ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΠΑΟ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΑΞΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΟΣ ΠΑΓΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΑΛΕΝΤΑ-ΑΞΙΑΣ.
ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΔΟΧΗ ΘΕΣΗ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΑΙΚΤΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΤΣΑ-ΤΟΡΟ-ΜΗΤΡΟ-ΟΣΚΑΡ ΚΛΠ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΑΕΙ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΒΑΘΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΓΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 7-8 ΠΑΙΚΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ.
ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΒΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ......
ΝΙΚΟΣ ΜΕ Ή ΧΩΡΙΣ ΒΡΩΜΙΚΟ