Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Κοιτάξτε στον καθρέπτη σας

Που είναι ο Κούγιας ?
Που είναι ο Ασλανίδης ?
Που είναι ο Ζήκος?
Που είναι ο Ντέμης?
Που είναι οι εκπομπές με Χατζηνικολάου, Τράγκα και λοιπούς ?

Δεν κάνετε καλή δουλειά μόνο με τις εφημερίδες σας και τα κανάλια σας.

Η σφαγή ήταν μεγάλη χθες και προχθές.
Άλλωστε ένα κλικ θέλατε για να σηκώσετε κούπα και με τα χθεσινά... σας έκοψαν τη φόρα. Συγνώμη που σας κόψαμε το γλέντι


11 χρόνια ακούω τώρα το ίδιο παραμύθι, το βαρέθηκα.

Ο Ολυμπιακός θα σηκώσει και φέτος την κούπα γιατί ...

...όταν εμείς φέρναμε Τζιοβάνι εσείς σφυρίζατε αδιάφορα...
...όταν εμείς φέρναμε Ριβάλντο, απαντήσατε με 2 Ριβάλντο = 1 Γκονζάλες (σας παραπέμπω στις πρόσφατες δηλώσεις του Μάντζιου για τον παικταρά σας)...
...ακόμη και στα πέτρινα χρόνια του ΘΡΥΛΟΥ πέρασαν από δω... Προτάσοφ, Λιτοφτσενκο, Ντεταρι, Φούνες (κι αυτοί οι παικταράδες με προπονητή Μπλαχίν έχασαν το πρωτάθλημα από τα ... θαλασσινά).

...απ το ΘΡΥΛΟ της τελευταίας δεκαετίας έχουν περάσει πολλά μεγάλα ονόματα με μεγάλη προσφορά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο και για να έρθουμε στα φετινά...

... που είναι οι παικταράδες που ο πολυμετοχικός έφερε με δάφνες το καλοκαίρι που πέρασε?
(Χριστοδουλόπουλος (σκουπίζει τον πάγκο), Σόουζα (πρόλαβε την παρέλαση), Μουν, (βοηθάει στο σκούπισμα), Μάτος και Ιβανσιτς, (χειροκροτούν από την εξέδρα)
...μήπως θυμάται κανείς σας πόσους παίκτες ζήτησε ο προπονητής της ομάδας σας για το Γενάρη και πόσοι τελικά αποκτήθηκαν?

...μήπως υπάρχει έστω ένας παίκτης που έχει προσφέρει φέτος στην ομάδα σας όσα πρόσφεραν στο θρύλο ο Γκαλέτι, ο Ντουντού (απίστευτο εργαλείο), ο Ντιόγκο, ο Μπελούτσι, ο Λέτο, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ? ή μήπως πέρασε απο την ομάδα σας ποτέ κάποιος... Τζόρτζεβιτς?

Ο φετινός Ολυμπιακός δεν έχει ανάγκη από τέτοιες διαιτησίες που μόνο απορία προκαλούν τη στιγμή που κανείς δεν αμφιβάλει πως δε χάνει κι αυτόν τον τίτλο. Παρά το ότι η άποψη μου είναι πως στα 2 γκολ τα οποία πράγματι ήταν οφσάιντ κανείς δεν μπορούσε να τα διακρίνει τόσο εύκολα μέσα από τον αγωνιστικό χώρο και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Βέβαια σε τέτοιες περιπτώσεις και ειδικά όταν ευνοούν τον Ολυμπιακό πάντα υπάρχει μια κάμερα που θα δείξει τη λεπτομέρεια. Το ότι η ομάδα του Άρη θα έπρεπε να έχει "φάει" μια ακόμη κόκκινη κάρτα (όπως και ο Ολυμπιακός στη φάση που ο Αντζας τραβάει μια φανέλα) πέρασε σχεδόν ... ασχολίαστο. Το ότι όλες οι ομάδες έρχονται στο Καραϊσκάκη να παίξουν τον αγώνα της χρονιάς τους κι αυτό ασχολίαστο το είδα (τρανταχτό παράδειγμα της απόδοσης 2 μόνο παικτών στα ματς με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και τον Πολυμετοχικό πελάτη... Χαλκιάς, Σηφάκης). Για να μη μιλήσω για την απόδοση ολόκληρων ομάδων γιατί θα πάει αλλού η κουβέντα. Υπάρχει σχετικό άρθρο του Κώστα Νικολακόπουλου στο http://www.sport-fm.gr/article/165278 το οποίο αξίζει να το διαβάσετε όλοι σας.

Όσο για το φετινό Πολυμετοχικό πελάτη απλά θα θυμίσω ότι φθάσαμε στο Φεβρουάριο, είμαστε και μέσα στο τριώδιο και ο χθεσινός καρνάβαλος που παρατάχθηκε στο Καυτατζόγλειο είχε βασιλιά ... γυμνό. Και ήταν η μόνη ομάδα που δεν έπεσε χθες θύμα διαιτητικών λαθών.

Μπορεί να φωνάζει για χθες ο Θρασύβουλος, ο Πανιώνιος, ακόμη και ο Ο.Φ.Η. αλλά όχι εσείς... και την απάντηση θα τη δείτε στο πρωτοσέλιδο σημερινής εφημερίδας.

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: