Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Αχου Αχου Αχουυυυυυυ

γκολάρα που έβαλε ο Γκαλέτι στην ομάδα του ... πρίγκιπα !!!


Και αν δεν έκαναν το "ψυχικό" ο Ντιόγκο και ο Λέτο στις ευκαιρίες τους στα πρώτα 20 λεπτά που ο ΘΡΥΛΟΣ έκρυψε το τόπι, τότε το "πάρτι" θα είχε τελειώσει από νωρίς.
Η ΑΕΚ "το πάλεψε" έως τα μέσα του 2ου ημιχρόνου με σύστημα "αεροπορία" σε μια άμυνα του Ολυμπιακού που έδειξε να έχει πρόβλημα μόνο από τον κακό της εαυτό.
Όμως ο πρίγκιπας σε ένα ματς - σταθμό στην καριέρα του έκανε όλες τις αλλαγές από το 55 βάζοντας όλους τους επιθετικούς που έχει στο ρόστερ της η ΑΕΚ, αποδυνάμωσε το κέντρο κι έδωσε την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να βγει και πάλι μπροστά δημιουργώντας μια τρικυμία κάθε φορά που έβγαινε στην κόντρα.


Και το φινάλε...

... ένα ακόμη "ψυχικό" από τον Τζόλε, σε μια φάση που κι εγώ ακόμη (να μην πω κι ο Φέλιξ Μπόρχα) θα είχε σκοράρει. Κάτι μου λέει πως ο Τζόλε τους λυπήθηκε.
Λοιπόν, αφήστε τα δώρα ! Έρχονται ματς (Τούμπα, ΟΥΕΦΑ, με τον πολυμετοχικό στο λιμάνι κλπ) με αντιπάλους που δεν θα σας κάνουν δώρα. Κι αν στους δυο προηγούμενους αγώνες έχουν πέσει 2 φωτοβολίδες δίπλα στον Αντώνη, στους επόμενους αυτοί που με τις πράξεις τους κάνουν κακό στον αθλητισμό φοβάμαι πως θα συνεχίσουν.
Παίξτε μπάλα μέσα στο γήπεδο και τελειώστε τα ματς όταν αυτά αρχίζουν.
ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΩΡΑ. ΟΙ ΠΑΡΟΧΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: