Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Για περάστε κι απο Καραϊσκάκη για τη ρεβάνς.

Όταν μίλησα για "παιδική χαρά" στην ανάρτηση μου στις 25 Ιανουαρίου δεν είχα φανταστεί ότι λέγοντας μεσοβδόμαδα θα έπεφτε την ημέρα του αγώνα κυπέλλου στην τούμπα.
Βέβαια δεν μπορώ να πω πως είχα διευκρινίσει ποια εβδομάδα πρέπει να συμβεί αυτό, έτσι μπέρδεψα τον Ερνέστο και χθες κάναμε τον Κονσεϊσάο ήρωα.
Αναλαμβάνω την ευθύνη μου (όση μου αναλογεί), για την ήττα από τον ΠΑΟΚ μ ένα γκολ - δώρο του Ζεβλάκοφ που έκανε την πολύ όμορφη πάσα στον "ήρωα" και του Νικοπολίδη που παρά την εμπειρία του, άργησε να γυρίσει πίσω κι έφαγε το γκολ.
Το σίγουρο είναι ένα :
Ο χθεσινός Ολυμπιακός παρουσιάστηκε χωρίς την παρουσία των τεσσάρων βασικών συντελεστών της έως τώρα πολύ καλής πορείας του σε μια τούμπα που "έβραζε" (όπως πάντα στους μεταξύ μας αγώνες) και παρ όλα αυτά θα μπορούσε να φύγει ακόμη και νικητής.
Και σαν επίλογο, πιστεύω πως ο φετινός Ολυμπιακός στο Καραϊσκάκη θα προκριθεί πανηγυρικά στη ρεβάνς κόντρα στον πολύ καλό φετινό ΠΑΟΚ, γιατί πολύ απλά ο ΘΡΥΛΟΣ είναι πολύ καλύτερη ομάδα απ αυτόν τον ΠΑΟΚ, αλλά και από οποιαδήποτε άλλη Ελληνική ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: