Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2009

Χαλαρά πρωταθλητής

Πάρτι στο Red καφέ του Καραϊσκάκη, πάρτι και στη Θράκη το Σάββατο. Στο μεταξύ τα δευτερότριτα έλυσαν τους λογαριασμούς τους κι έτσι αποκαταστάθηκε η κατάσταση στη βαθμολογία. Ο μόνιμα δεύτερος ... είναι και πάλι δεύτερος.

Ο Θρύλος είχε και χθες Λέτο, Γκαλέτι, Μπελούτσι, Ντιόγκο σε καλή μέρα κι έτσι κατάφερε από νωρίς να τελειώσει το ματς κι έτσι να δώσει την ευκαιρία στον εκφωνητή της Nova να εκδηλώσει την αντιπάθεια του για την ομάδα μας στις στιγμές που δεν υπήρχε κανείς λόγος να τρέξει, χαρακτηρίζοντας τον Ολυμπιακό του δευτέρου ημιχρόνου "κακό", "ασύνδετο", "με πολλά προβλήματα" κλπ.

Εγώ απλά θα πω πως δεν χρειάστηκε ο Ολυμπιακός να φορτσάρει σε μια στιγμή που το ματς είχε κριθεί και που ο ίδιος ο προπονητής του αποφάσιζε να ξεκουράσει και πάλι όσους μπορούσε (άλλη χαρά κι αυτή της Nova να κάνει zoom στο Λέτο και να τονίζει το θυμό του όταν έγινε αλλαγή). Βέβαια είναι εύκολο να καταλάβει κανείς πως ο Ολυμπιακός, η μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, πουλάει πάντα. Πουλάει όταν κερδίζει, πουλάει όταν χάνει, πουλάει όταν "θυμώνει", πουλάει όταν παίζει στο Καραϊσκάκη, αλλά για τη Nova πουλάει στα ... εκτός έδρας ματς του (όπως και διαφημίζει), γιατί στα εντός έδρας η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν τους προτιμά. Άρα δεν είναι πελάτης ο ΘΡΥΛΟΣ. Γι αυτό και προτείνω στο Red καφέ να μεταδίδει τα ματς του Θρύλου βάζοντας εικόνα Nova και ήχο ότι άλλο θέλει εκτός από Nova. Το πάρτι ίδιο θα είναι και πάλι. Επίσης ως απάντηση για τη χθεσινή εικόνα του χαλαρού αλλά γεμάτου ουσία Ολυμπιακού σας παραθέτω 6 πρωτοσέλιδα των Κυριακάτικων αθλητικών εφημερίδων (φυσικά όχι της "Πράσινης" και του "Ντέρμπι").

Δεν υπάρχουν σχόλια: