Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Φυσικά και δε γίνονται θαύματα.

Όμως το ταξιδάκι στη Γαλλία μπορεί να προσφέρει διάφορες καλές αναμνήσεις. Οποιεσδήποτε αναμνήσεις που να μην έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Γιατί αυτό το ξέχασαν στα τελευταία παιχνίδια στο ΘΡΥΛΟ άπαντες !
Γι αυτό προτείνω επίσκεψη στα αξιοθέατα της όμορφης αυτής χώρας με πρώτο και καλύτερο την Disneyland.


Και μάλιστα αν πρόκειται να έχουμε το ίδιο αγωνιστικό πρόσωπο και την Κυριακή ... τότε καλύτερα να "παίξουμε" εκεί.
Φυσικά και δεν πίστευα στο θαύμα (γενικώς δεν πιστεύω στα θαύματα).
Φυσικά δεν το πίστεψε ούτε ο Βαλβέρδε, ούτε κανείς από τους 14 ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν σήμερα απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε έξυπνα και στους δύο αγώνες που την αντιμετώπισαν.
Όμως όταν σε δύο αγώνες με την ίδια ομάδα "τρως" 5 γκολ συνολικά κάνοντας τα ίδια παιδαριώδη λάθη στην άμυνα τότε καλύτερα να παίξεις 3-4 μέρες στη Disneyland.
Επίσης δε θα έκανε κακό μια ξενάγηση στο μουσείο του Λούβρου όπου μπορούν να δουν τη "Νίκη της Σαμοθράκης" γιατί τη "Νίκη επί της Σεντετιέν" δεν την είδαν.
Δεν έχω θυμώσει που χάσαμε μια πρόκριση, έχω όμως θυμώσει με τον τρόπο που τη χάσαμε.
Τίποτα δεν δούλεψε σωστά.
Βλέποντας τα δύο ματς (το ένα απ το Γήπεδο και τ άλλο στην TV) μπορώ να πω πως είδα το ίδιο έργο δύο φορές. Το κακό ήταν ότι το σενάριο το είχε διαβάσει καλύτερα ο κύριος Περέν από τον κύριο Βαλβέρδε. Τόσο καλά που εκτός απ τον Γκαλίτσιο, που ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ολυμπιακού, ποιος άλλος λέτε να ήταν ο μεγαλύτερος κίνδυνος για τους Γάλλους?
ΝΑΙ... δεν είναι υπερβολή... ο Όσκαρ ήταν η μεγαλύτερη πηγή κινδύνου.
Και την άποψη μου γι αυτόν τον παίκτη την έχω πει σε προηγούμενες αναρτήσεις.

Για να καταλήξω κάπου, ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να ήταν καλύτερος σήμερα, την προηγούμενη Τετάρτη, αλλά και σε πολλά ακόμη Ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά όταν αγωνίζεσαι σ ένα πρωτάθλημα, που εδώ και 11 χρόνια είσαι πρώτος με διαφορά από τους μόνιμα δευτεροτρίτους, βλέπεις ότι οι δευτεροτρίτοι δεν κάνουν σπουδαίες μεταγραφές αλλά ούτε μπορούν να σα ανταγωνιστούν σε επίπεδο οργάνωσης τότε ... χαλαρώνεις και νομίζεις ότι θα κερδίσεις οποιονδήποτε αντίπαλο.
Όταν βλέπεις το Δεκέμβρη (που η διαφορά δεν ήταν τόσο μεγάλη) την αιώνια δεύτερη ομάδα στο Ελληνικό πρωτάθλημα να υπόσχεται (δια στόματος Τεν Κάτε) 3 σπουδαίες μεταγραφές για να "χτυπήσει" το πρωτάθλημα και τελικά παίρνει έναν "ελεύθερο" χωρίς να πληρώσει σχεδόν τίποτα, τότε λες... μου φθάνει ο Ντέρμπισαιρ και ... βλέπουμε. Διότι ότι και να γίνει είμαστε καλύτεροι. Κι έτσι σου σκάνε 2-3 τραυματισμοί και λίγη γκαντεμιά και αναγκάζεσαι να βγάλεις όλο το πρωτάθλημα με τον Ντουντού και τον Ντιόγκο. Σου σκάει και το πρόβλημα με τον Killer Darko και ...

... μπορεί αυτός ο τίτλος να μην χάνετε με τίποτα, αλλά θα πρέπει να μη χαλάσει και η πολύ όμορφη εικόνα που έδειξε ο Ολυμπιακός φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη μέχρι να έρθουν αυτές οι συνεχόμενες ήττες.
Ξεχάστε λοιπόν την Ευρώπη για φέτος και
παίξτε μπάλα για το ΘΡΥΛΟ
ξεκινώντας από το Κυριακάτικο ντέρμπι.
Κλείστε τους τα στόματα γιατί και
ξέρετε και μπορείτε να το κάνετε.

1 σχόλιο:

nikos2008 είπε...

ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ....
ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ.
ΘΑ ΗΤΑΝ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕ 11 ΜΟΝΟ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΑΜΕ.
ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΤΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.
Η ΚΟΥΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΒΓΑΖΕΙ ΜΑΤΙΑ. Ο DUDU ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΡΘΕ. Ο DIOGO ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ.
ΘΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΟΜΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ....
ΤΟ ROSTER ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ. ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΠΟ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΑΛΕΝΤΑ ΕΩΣ 25 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ (ΒΛΕΠΕ SAINT ETIEN).ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΩ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΑΤΣΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ή ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ (ΟSCAR,ZEVLACOV,ΜΗΤΡΟ,ΤΟΡΟ,ΣΤΟΛΤΙΔΗΣ).
H ΚΥΡΙΑΚΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΜΑΤΑ...ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΥΣΧΥΣΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ.
ΝΙΚΟΣ