Τρίτη 10 Μαΐου 2011

Αδικημένοι οι παίκτες του ΘΡΥΛΟΥ !

Κάτι τέτοια βλέπει ο Ενροτο και την επόμενη φορά που θα βρεθεί στο δρόμο μας για διαπραγματεύσεις που θα αφορούν πελάτη του, θα ζητήσει το ... μισό ΚαραΙσκάκη για βδομαδιάτικο !

(αναδημοσίευση από Πρώτο Θέμα online)

Δίνει 5.000.000 δολάρια στην Pippa για να παίξει σε πορνό!

Όχι ότι η πρόταση του Steven Hirsch έχει καμία τύχη να γίνει δεκτή, εκείνος όμως σκέφτηκε ότι, τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να... διαφημίσει το προϊόν του και να προκαλέσει «θόρυβο» στις σκανδαλοθηρικές στήλες... Και αν αναρωτιέστε ποιος είναι ο προαναφερθείς κύριος, θα σας πληροφορήσουμε ότι πρόκειται για τον διευθύνοντα σύμβουλο της Vivid Entertainment, μίας δηλαδή από τις μεγαλύτερες εταιρείες παραγωγής ταινιών μόνο για... ενηλίκους στις ΗΠΑ!


Ούτε λίγο ούτε πολύ λοιπόν, ο CEO της Vivid προσφέρει το ποσό των 5.000.000 δολαρίων (!) στην αδερφή της Kate Middleton, την περίφημη και γνωστή σε όλους πλέον, Pippa, προκειμένου εκείνη να πρωταγωνιστήσει όχι σε μία ολόκληρη πορνοταινία, αλλά μόλις σε μία σκηνή (!!!)... (η συνέχεια εδώ)

Δηλαδή ρε ... παληκάρια οι αστέρες του ΘΡΥΛΟΥ που μας προσφέρουν ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΗΔΟΝΗ (ανα ποδοσφαιρικό 5λεπτο) πόσα πρέπει να πάρουν ? 
Ασε που δεν υπάρχει αμφιβολία πως ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ 3 ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ (τουλάχιστον).
ΕΔΩ ΣΑΣ ΘΕΛΩ, ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡΑΚΙΑ !

Δεν υπάρχουν σχόλια: