Σάββατο 7 Μαΐου 2011

Κωλοτούμπες Μιραλάς και όχι μόνο

Να δούμε ποιος θα κάνει τη μεγαλύτερη κωλοτούμπα στην υπόθεση Μιραλάς !


Χθες τον είπαν μέχρι και "φραγκοφονιά", σήμερα είναι λίγο πιο ευγενικοί μαζί του και αύριο θα τον ξαναπούν "καλύτερο @αμιά".

Ποια είναι όμως η αλήθεια ?
Ο Κέβιν είναι ένα παιδί 23 χρονών που έχει την "τύχη" να διαθέτει ένα ταλέντο που μαθηματικά κοστολογείται λίγο ακριβότερα από άλλα παιδιά της ηλικίας του, αλλά και από μεγαλύτερα ακόμη που κοστολογούνται από 500 ευρώ και κάτω μηνιαίως. Πολλά μάλιστα απ αυτά τα παιδιά, οπαδοί του ΘΡΥΛΟΥ αλλά και άλλων ομάδων σήμερα ψάχνουν εργασία για να εξασφαλίσουν αυτά τα 500 ευρώ. Άσε που κανείς Ενροτέ δεν ασχολείται μαζί τους. Η κωλοτούμπα όμως σ ένα παιδί 23 χρονών μπορεί να δικαιολογηθεί. Έχει το δικαίωμα να μετανιώσει ο Κέβιν και να ξεκαβαλήσει το καλάμι που κι εμείς τον βοηθήσαμε να καβαλήσει. Αν μάλιστα του πει κάποιος να διαβάσει λίγη απ την ιστορία της ομάδας που του έκανε την τιμή να φορέσει τη φανέλα της και να γνωρίσει την αποθέωση απ τον υπέροχο λαό της, τότε θα καταλάβει πως σε ανάλογες συμπεριφορές ποδοσφαιριστών που πέρασαν απ την ομάδα, αλλά και μανατζαρέων που επιχείρησαν να εκμεταλλευτούν το όνομα του ΘΡΥΛΟΥ για να κάνουν την "αρπαχτή" τους ποτέ δεν πέρασαν και συνήθως η πορεία των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών ήταν φθίνουσα, ενώ οι διάφοροι Ενροτέ απλά δεν τόλμησαν να ξαναχτυπήσουν την πόρτα του συλλόγου. Ο Κέβιν έχει το χρόνο να σκεφτεί και να αποφασίσει πως ο Ολυμπιακός είναι η καλύτερη λύση γι αυτόν σήμερα και μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα που τον έκανε σύνθημα. Ο ΘΡΥΛΟΣ χρειάζεται παίκτες που διαθέτουν το ταλέντο του Κέβιν, αλλά πάνω απ όλα πρέπει αυτοί να μην διαταράσσουν τις ισορροπίες στην ομάδα και φυσικά να μην χαλάσουν το κλίμα στα αποδυτήρια.
Πιστεύω πως μπορεί να βρεθεί η χρυσή τομή και ΘΡΥΛΟΣ - Μιραλάς να συνεχίσουν μαζί. Πιστεύω επίσης πως ακόμη κι αν δεν βρεθεί λύση και η υπόθεση πάρει άλλο δρόμο ο ΘΡΥΛΟΣ θα βρει κι άλλους Μιραλάδες με διάθεση να προσφέρουν στην ομάδα.

Αυτά για την ... κωλοτούμπα Μιραλάς, η οποία προσωπικά δεν μ ενοχλεί μιας και τον θεωρώ αξιόλογο και χρήσιμο ποδοσφαιριστή για την ομάδα που χτίζει ο Μαρινάκης.

Τις άλλες κωλοτούμπες δεν είναι η πρώτη φορά που τις βλέπουμε, αλλά ούτε και η τελευταία. Το κακό είναι πως δεν γίνονται από παιδιά 23 χρονών, αλλά λίγο πιο μεγάλα παιδιά που θέλουν να διαμορφώνουν απόψεις σε αναγνώστες και πολλές φορές δυστυχώς το πετυχαίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: