Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Μαρινάκης ... "Να γίνει ξεκάθαρος ο γ.γ."


Κάλεσε τον κύριο Μπιτσαξή να γίνει ξεκάθαρος ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη σημερινή ομιλία του στο έκτακτο Δ.Σ. της σούπερ λιγκ (όλη η ομιλία εδώ),


... ενώ πέρασε στην αντεπίθεση υποβάλλοντας μήνυση στον Σισέ για συκοφαντική δυσφήμιση, αλλά και σε τρεις ιστοσελίδες που πρόσκεινται στον Παναθηναϊκό, που έβγαλαν στο φως της δημοσιότητας στιγμές από την προσωπική του ζωή με μέλη της οικογένειάς του, ενώ έγραψαν και συκοφαντικά σχόλια εις βάρος του ίδιου και της οικογένειάς του."Δεχόμαστε την κριτική, αλλά όχι την λάσπη" όπως είπε χαρακτηριστικά.

1 σχόλιο:

giaolaftaieioolympiakos είπε...

Σχετικά με την μήνυση, νομίζω ότι έπραξε καλά. Άλλο η κριτική, και άλλο η δυσφήμιση. Είναι λεπτές οι ισορροπίες και εξ΄ου γιατί πρέπει να προσέχεις που κάνεις μηνύσεις. Ούτως ή άλλως, αν δεν κάνω λάθος, οι μηνύσεις που άσκησε στα συγκεκριμένα sites o Μαρινάκης, είναι διότι εκπροσωπούνται από έναν συγκεκριμένο Παναθηναϊκό όμιλο που ανήκει στον υιό του Παύλου Γιαννακόπουλου και τον έχουν θίξει και δυσφημίσει ουκ ολίγες φορές.

Βλέπετε, για όλα αυτά τα sites, ένας είναι ο υπαίτιος για ότι έχει συμβεί και πρόκειται να συμβεί μελλοντικά στον εν γένει ποδοσφαιρικό και όχι μόνο χάρτη: ο Ολυμπιακός. Για αυτούς όλους, για όλα φταίει ο Ολυμπιακός.

Φιλικά,
Κώστας.
http://giaolaftaieioolympiakos.blogspot.com/