Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Αναβολή στη φιέστα

Σε μια ήσυχη τούμπα που όπως πάντα όταν αντιμετωπίζει ο ΠΑΟΚ το ΘΡΥΛΟ ήταν εκκλησία, ο ΘΡΥΛΟΣ που μπήκε πολύ δυνατά στο 1ο ημίχρονο επέτρεψε στον ΠΑΟΚ του 2ου ημιχρόνου να εκμεταλλευτεί ένα λάθος του Πάρντο κι ένα πέναλτι που το είδε ίσως μόνο ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ και 2-3 φίλοι του να αναβάλει τη στέψη του πρωταθλητή για μια εβδομάδα.
Φυσικά δεν πρέπει να περάσει απαρατήρητη η πολύ κακή εικόνα της ομάδας στο 2ο ημίχρονο, όμως παρ όλα αυτά, ακόμη κι αυτός ο κακός Ολυμπιακός του 2ου ημιχρόνου θα μπορούσε να φύγει νικητής από την τούμπα.

Ο Ζαϊρί μπαίνει στα δίχτυα (αντί για την μπάλα) χάνοντας μια μεγάλη ευκαιρία μετά από υπέροχη ασίστ του Ρόμενταλ

Και πάλι ο Ζαϊρί, προσπαθεί να εκτελέσει κόρνερ, ενώ οι οπαδοί του πετούν ... σοκολατάκια για να τον γλυκάνουν

Ο Πάρντο τροφοδοτεί τον Κουτσιανικούλη κι εκείνος σκοράρει στο κενό τέρμα (1-1)

Έχει προηγηθεί η μεγάλη ευκαιρία του Ολυμπιακού όπου όλοι βλέπουμε καθαρά πως ο Κοντρέρας απομακρύνει με το στήθος τη μπάλα με αποτέλεσμα να βγει ο ΠΑΟΚ στη κόντρα και να σκοράρει.

Εδώ βλέπουμε την πεναλτάρα που είδε ο Κωνσταντινέας και 3-4 ακόμη σήμερα.
Ο Ολυμπιακός λοιπόν έχασε σήμερα στην τούμπα ένα ματς που θα μπορούσε να το είχε κερδίσει. Σαφώς και δεν φοβάμαι μήπως χαθεί αυτός ο τίτλος, απλά περιμένω μετά από τα τελευταία γεγονότα και επειδή μετά την κασέτα (που δεν τους έκατσε) μπορεί να ανακαλύψουν και το ... μπομπινόφωνο, αλλά και κάθε άλλο υπερσύγχρονο μέσο απαξίωσης του φετινού τίτλου, που δίκαια θα κατακτήσει, να σοβαρευτούν μέσα στον αγωνιστικό χώρο όλοι τους και να βάζουν όσα περισσότερα γκολ μπορούν στα ματς  που ακολουθούν έως τη λήξη της φετινής περιόδου. Άλλωστε όλοι ξέρουμε πως θα γίνουν κινήσεις βελτίωσης του ήδη πολύ καλού ρόστερ που διαθέτει η ομάδα, αμέσως μόλις εξασφαλισθεί και μαθηματικά ο τίτλος. Αυτό άλλωστε είναι που τρομάζει τους ανύπαρκτους δευτεροτριτοτέταρτους και έχουν μεταφέρει την κουβέντα έξω από τους αγωνιστικούς χώρους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: