Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

Απλήρωτα παληκάρια έφεραν την κούπα στο βόλεϋ

"Κάθε τέτοια νίκη μας δίνει φτερά και αυτοπεποίθηση. Όσο για το μυστικό της νίκης, δεν θα σας το πω γιατί έχουμε και το πρωτάθλημα.
Οι παίκτες μου είναι πραγματικά παλικάρια, προσπαθούν για το καλύτερο και έχουν ψυχή".

(δηλώσεις του προπονητή της ομάδας βόλεϋ Γιάννη Καλμαζίδη μετά την κατάκτηση ακόμη μιας ερυθρόλευκης κούπας).

Κόντρα σ όλα τα προγνωστικά και παρά το ότι βρέθηκαν πίσω με 1-0, τελικά πήραν τα επόμενα 3 σετ και με 1-3, οι απλήρωτοι παικταράδες σήκωσαν την κούπα και είναι οι κυπελλούχοι Ελλάδος 2011.


Τους αξίζουν πολλά μπράβο, για άλλη μια φορά μας έκαναν υπερήφανους.


Δηλώσεις..... (από το http://www.olympiacos.org όπως και η φωτογραφία)

Γιάννης Καλμαζίδης: «Ολα οφείλονται στην προσπάθεια των παιδιών. Είναι πραγματικά παλικάρια. προσπαθούν κάθε μέρα για το καλύτερο και έχουν μεγάλη ψυχή. Παρότι είναι άπειροι δουλεύουν  πολύ σκληρά καθημερινά και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Ο Ηρακλής είναι μια πάρα πολύ καλή και έμπειρη ομάδα, αλλά δεν κερδίζουν πάντα τα φαβορί».

Ανδρέας Ανδρεάδης: «Αυτός είναι ο Ολυμπιακός. Έχει ψυχή και καρδιά. Όλοι θέλαμε πάρα πολύ αυτό το Κύπελλο. Παρά τα προβλήματα εμείς τα πάμε καλά και στόχος τώρα είναι η πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Αφού μπορούμε να κερδίσουμε τον Ηρακλή τότε πιστεύω ότι μπορεί να φτάσουμε στους τελικούς και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.
Ευχαριστούμε τον κόσμο που ταξίδεψε από παντού. Αυτός είναι ο κόσμος του Θρύλου. Ελπίζω αύριο ο Ολυμπιακός να κερδίσει την ΑΕΚ, ώστε να πάρει το πρωτάθλημα, και μετά να γεμίσει το Καραϊσκάκη στο φιλικό σωτηρίας με τον Ερυθρό Αστέρα. Εμείς κάναμε το καθήκον μας, θα συνεχίζουμε να δίνουμε χαρές στον κόσμο και τώρα θέλουμε τη βοήθεια του».

Δημήτρης Τζούριτς: «Είναι μεγάλη η χαρά μου. Από την ώρα που έμαθα ότι θα γίνει ο τελικός εδώ μόνο αυτό είχα στο μυαλό μου. Προσωπικά θέλω να αφιερώσω αυτό τον τίτλο σε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού που ήρθε εδώ, αλλά και σε όλη την Ορεστιάδα. Χαιρόμαστε που καταφέραμε παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε σαν ομάδα να πάρουμε το κύπελλο. Είναι πολύ σημαντικό».


Όπως είπε λοιπόν ο Ανδρέας Ανδρεάδης, ΑΥΡΙΟ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ και την ΠΕΜΠΤΗ γεμίζουμε το Καραϊσκάκη στο φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα. Και βέβαια συνεχίζουμε τα SMS στο 54080 για να στηρίξουμε την προσπάθεια αυτών των αθλητών που μας έδωσαν και σήμερα την αφορμή να γιορτάζουμε σαν φίλαθλοι του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: