Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Miralas : "Ας είχε κερδίσει τα υπόλοιπα παιχνίδια..."

"... και θα ήταν αυτός Πρωταθλητής. Τώρα είμαστε εμείς".

Ο Κέβιν Μιραλάς παρέλαβε το βραβείο του MVP της 23ης αγωνιστικής που του παρέδωσε ο Σίνισα Γκόγκιτς και έκανε την παραπάνω δήλωση σε ερώτηση που του έγινε για όσους αμφισβητούν την δίκαιη κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά δήλωσε:
"Αυτό το βραβείο είναι μια επιβράβευση για όλη την ομάδα. Δεν θα είχα κερδίσει τόσα βραβεία χωρίς τη βοήθεια των συμπαικτών μου. Αφιερώνω, λοιπόν, αυτό το βραβείο στους συμπαίκτες μου", είπε αρχικά ο άσος των ερυθρολεύκων.

Στη συνέχεια ο Μιραλάς δήλωσε ανυπόμονος για την  κατάκτηση του πρωταθλήματος λέγοντας: "Τα μεμονωμένα βραβεία είναι σημαντικά αλλά τα ομαδικά είναι πιο σημαντικά. Ανυπομονώ να στεφθούμε πρωταθλητές".

Ακόμη, αναφερόμενος στο παιχνίδι με την ΑΕΚ είπε: "Θέλουμε την νίκη και τίποτα λιγότερο. Θέλουμε τη νίκη για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο. Αποτελεί μεγάλο κίνητρο για εμάς ότι δεν κερδίσαμε στο ματς του πρώτου γύρου στο ΟΑΚΑ".

Κι εμείς αυτό περιμένουμε Κέβιν. Νίκη και ανάλογη συνέχεια στα υπόλοιπα ματς που απόμειναν μέχρι τη φιέστα για να κλείσουν όλα τα ανοιχτά στόματα και να μη χαλάσει στο τέλος η πολύ καλή εικόνα που έχουμε δει από το φετινό ΘΡΥΛΟ.
ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ
ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΣΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: