Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Να απαντήσει στο γήπεδο

Να κλείσουν τ αυτιά και τα μάτια και να παίξουν τη μπάλα που ξέρουν !
Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα πρέπει να ξεχάσουν όλα όσα γίνονται έξω-αγωνιστικά όλες αυτές τις ημέρες, που ακολούθησαν μετά τη λήξη του αγώνα με τον αιώνιο πελάτη το περασμένο Σάββατο και με την απόδοση τους, ΕΝΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ, να ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ !


Το ισοπεδωτικό ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα φέτος σε πολλούς αγώνες, που έκανε ακόμη και τους "δήθεν αντικειμενικούς" να παραδεχθούν πως σε πολλές περιπτώσεις "έπνιγε τον αντίπαλο" με ατελείωτο πρέσινγκ, η αγωνιστική πειθαρχία, η ηρεμία και η υπομονή στο παιχνίδι πρέπει να επιστρέψουν. Το πρωτάθλημα τελειώνει την 30η αγωνιστική και όταν με το καλό φτάσουμε σ αυτή θα πρέπει όχι μόνο να βαφεί κατακόκκινο, αλλά να διαψεύσει κατηγορηματικά όλους αυτούς που τόλμησαν να το αμφισβητήσουν και συνεχίζουν να το κάνουν, όλους αυτούς, που είναι οι ίδιοι που μιλούσαν πέρυσι για λαχανί δυναστείες και λαχανί δεκαετίες.
Έξω-αγωνιστικά την εβδομάδα που πέρασε έχουμε ακούσει αλλά και έχουμε δει όσα φανταζόμαστε, γνωρίζουμε από παλιά, αλλά και όσα ίσως δεν έχουμε φανταστεί ! Βρήκαν την ευκαιρία ακόμη και τον τελικό του μπάσκετ να επιχειρήσουν να αναβάλουν (ακόμη δεν γνωρίζουμε αν οριστικά έχει αναβληθεί). Μιλάμε βέβαια για τους ίδιους ανθρώπους που φέτος έχουν αντικρίσει τα μάτια τους όσα και τα δικά μας σε θέματα "διαιτητικών λαθών" ή και ζητήματα "εισόδου οπαδών στους αγωνιστικούς χώρους". Μιλάμε για τους ίδιους ποδοσφαιριστές που προπηλακιστικάν από τους οπαδούς τους σε μέγιστο βαθμό και την επόμενη ημέρα δεν ένιωσαν ούτε δείγμα αηδίας, βέβαια έχουν εδώ και καιρό τάσεις φυγής για άλλους λόγους, που έχουν σχέση με τις αμοιβές τους ή γενικά με τα συμβόλαια τους, αλλά και με την ανασφάλεια που νιώθει ένας ποδοσφαιριστής που βλέπει τη μισή διοίκηση να αποχωρεί βρίζοντας την υπόλοιπη μισή, η οποία υπόλοιπη μισή δεν ενδιαφέρεται για την ομάδα τους. Όλα αυτά είναι πολύ εύκολο να "σκεπαστούν" από τη συντήρηση της "δυστυχίας του αδικημένου".

Όλη αυτή η επίθεση λοιπόν στην ομάδα, που δεν γίνεται τυχαία ούτε χωρίς προγραμματισμό θα πρέπει να την αντιμετωπίσει η διοίκηση γιατί αυτή είναι η δουλειά της.

Η ομάδα στο γήπεδο πρέπει να μείνει ήρεμη και να φροντίσει να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει να παίζει και να τους τελειώσει αγωνιστικά και όταν το κάνει αυτό, οι ... "απονομές τίτλου" στους αιώνια δεύτερους που μας έκανε να γελάσουμε πολύ, θα προκαλεί το γέλιο ακόμη και στους ίδιους.

Υ.Γ1. Και ... οι μεταγραφές ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ (όπως πάντα) !

Δεν υπάρχουν σχόλια: