Τρίτη 12 Μαΐου 2009

Μαγαζί ... γωνία ο ΘΡΥΛΟΣ

Με μια λιτή ανακοίνωση στο http://www.olympiacos.org η Π.Α.Ε. Ολυμπιακός ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του Ντουντού Σεαρένσε.


Έτσι για μια ακόμη φορά φαίνεται πως ο Ολυμπιακός επιβραβεύει όσους προσφέρουν στην ομάδα που αναμφισβήτητα αποτελεί "Μαγαζί γωνία" (μέχρι ... παρεξηγήσεως, αν θυμηθούμε κάποια ονόματα που "κάθισαν" σε παχυλά συμβόλαια και έγιναν "δημόσιοι υπάλληλοι"). Πάντως ο Ντουντού έδειξε στον πρώτο χρόνο παρουσίας του στην ομάδα πως δεν είναι περίπτωση "δημόσιου υπάλληλου" (χωρίς να θέλω να αδικήσω τη συμπαθή τάξη των δημοσίων υπαλλήλων).

η φωτογραφία είναι από το Football Photo Gallery του http://www.olympiacos.org

Επίσης τα ρεπορτάζ λένε πως σύντομα τον ίδιο δρόμο (της επέκτασης συμβολαίου) θα ακολουθήσει και ο Λουτσιάνο Γκαλέτι που φέτος ήταν ο MVP του ΘΡΥΛΟΥ και του Ελληνικού Πρωταθλήματος.

η φωτογραφία είναι από το Football Photo Gallery του http://www.olympiacos.org

Ο Λέτο γουστάρει επίσης ΘΡΥΛΟ (τον προτιμά από τη Λιβερπουλ !) Μάχη και για Ντέρμπισιρ (και αυτός θέλει να μείνει σαν τρελός, παρά την μικρή σε χρόνο συμμετοχή του, αλλά την τεράστια προσφορά του).
Αν θυμηθούμε και τα μεγάλα ονόματα (Ζιοβάνι, Καρεμπέ, Ριβάλντο κλπ) που πέρασαν και πρόσφεραν αλλά και γνώρισαν την ΑΠΟΘΕΩΣΗ αλλά και το χρώμα του ... χρήματος στο ΘΡΥΛΟ...
... επίσης αν αναλογιστούμε πως και ο Ερνέστο Βαλβέρδε, παρά το "διαζύγιο" με την ομάδα, δηλώνει "πρωτοσέλιδος" πως "ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΩ" σε συνέντευξη του σήμερα στη sportday,
τότε...
... Αμφιβάλει κανείς πως ο ΘΡΥΛΟΣ
είναι ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ ?

Δεν υπάρχουν σχόλια: