Παρασκευή 8 Μαΐου 2009

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ή ΕΙΛΗΜΜΕΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

Ολυμπιακός : Φινάλε για προπονητή

ΑΘΗΝΑ 08/05/2009

Κρίσιμη είναι η σημερινή ημέρα για το θέμα προπονητή στον Ολυμπιακό, καθώς το μεσημέρι (14.00) συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ υπό την προεδρία του Σωκράτη Κόκκαλη με αντικείμενο την συγκεκριμένη υπόθεση. Προς οριστικό διαζύγιο με Βαλβέρδε, στην Αθήνα ο Κετσπάγια.

Όλες οι πληροφορίες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν θα συνεχίσει...

Από http://www.flash.gr

Όλα δείχνουν πως ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Ολυμπιακός δεν θα είναι μαζί τη νέα περίοδο. Σαφώς και δεν είναι ευχάριστο να αλλάζει η ομάδα προπονητή κάθε χρόνο (και μάλιστα μετά από την κατάκτηση του Νταμπλ), αλλά όπως εξελίχθηκαν τα γεγονότα εδώ και 5 μήνες μάλλον η καλύτερη λύση και για τον Ολυμπιακό αλλά και για το Βαλβέρδε είναι αυτή. Ο Βαλβέρδε είναι ένας ικανός προπονητής αλλά πάντα θα ψάχνει κάτι καλύτερο (κάποια μεγάλη ομάδα της Ισπανίας), οπότε ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αναζητήσει λύση χωρίς να υπάρχει ο κίνδυνος στα μέσα της χρονιάς να αλλάζει προπονητή και να καταλήγει σε πρόσωπα που δεν θα μπορούν να αντέξουν το βάρος της φανέλας. Αλλά και για τον ίδιο το Βαλβέρδε είναι καλύτερα να βρει το δρόμο του και τα χρήματα που πιστεύει πως πρέπει να παίρνει για το έργο που θα προσφέρει.

Για τον Κετσπάγια (που όλα τα μέσα τον εμφανίζουν "κλεισμένο") έχω τις επιφυλάξεις μου όσον αφορά το πόσο έτοιμος είναι για να αναλάβει μια ομάδα σαν τον Ολυμπιακό και προσωπικά δε μ' ενοχλεί καθόλου το "κίτρινο" παρελθόν του.

Ποτέ βέβαια δεν αποκλείονται οι εκπλήξεις (να μείνει τελικά ο Ερνέστο, ή ο Τιμούρ να λέγεται τελικά Φατίχ ή Τάκης... ή οποιοσδήποτε άλλος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: