Κυριακή 3 Μαΐου 2009

Τα είδα όλα και γύρισα ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ




Όσοι πήγαν στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 2 Μαΐου 2009 έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από όσα είδαν.
Εγώ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ !

Τι είδα ?

11 παίκτες με ερυθρόλευκα κι έναν προπονητή να μπαίνουν στο γήπεδο χωρίς να έχουν καταλάβει το σκοπό που μπήκαν
2 γκολ μέσα σε 8 λεπτά από τον ίδιο παίκτη και την άμυνα να κάνει τραγικά λάθη στο ξεκίνημα

μετά το 2-0 δύο ονόματα ερχόντουσαν στο μυαλό των περισσότερων στην εξέδρα κι από ότι φάνηκε στη συνέχεια και στη σκέψη του Ερνέστο Βαρβέρδε

Ματ Ντέρμπισιρ, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς.

Οι απαραίτητες αλλαγές έγιναν, αλλά η πιο καθοριστική έγινε στην εξέδρα (ο Ευθύμης ήρθε δεξιά μου κι εγώ πέρασα στο κέντρο δίπλα στο Νίκο).
Όλα ήταν έτοιμα για τη μεγάλη ανατροπή ! Ο Ερνέστο ξύπνησε και τα "γούρια" στην εξέδρα ήταν οι κινήσεις που έπρεπε να γίνουν για να "γυρίσει" το παιχνίδι.

Ένας άλλος Ολυμπιακός μπήκε στο 2ο ημίχρονο. ΕΤΡΩΓΑΝ ΣΙΔΕΡΑ ! Στρίμωξαν την ΑΕΚ και με επιθέσεις φωτιά και τον Ντέρμπισιρ για άλλη μια φορά να εκθέτει τον Βελβέρδε για την έλλειψη εμπιστοσύνης που δείχνει απέναντι του καταφέρνει να βάλει τις βάσεις για τη νίκη.
Αλλά και πάλι, όλα έδειχναν πως πάμε για παράταση με σκορ 2-2 ώσπου ένα ακόμη τραγικό σφάλμα στην άμυνα στο 90 αλλάζει την ψυχολογία μας.
Στη συνέχεια, μια αγκωνιά στον Ντέρμπισιρ τον αφήνει έξω για 3 λεπτά και ενώ ο κόσμος είχε αρχίσει να φεύγει ... ο Ματ σηκώνεται και ΚΑΡΦΩΝΕΙ.
ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΧΑΝΩ ΠΛΕΟΝ ! (αυτό σκέφτηκα τότε)
Και η παράταση αρχίζει, ο Γκαλέτι φωνάζει ΠΑΡΟΝ, αλλά ταυτόχρονα κάνει το λάθος να πάρει 2η κίτρινη πάνω στον ενθουσιασμό του κι ενώ όλα έδειχναν πως αν συνέχιζε έτσι το ματς (11 εναντίον 11 δηλαδή) το πιο πιθανό σκορ θα ήταν ... 3-5, 3-6 μπορεί και παραπάνω.
Ακολουθεί ο Αβραάμ.

ΜΠΟΡΩ ΚΑΙ ΜΕ 9 ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΩ !

Αλλά...
πρώτα θα δω κι αυτά !

Τον Τζόρτζεβιτς να κόβεται με ανύπαρκτο οφσάιντ στο 3-4
Τον Ντομί να σκοράρει 2 φορές (με πέναλτι βέβαια)
Τον Τοροσίδη να σκοράρει κι αυτός !
(Αν έπαιζε ο Πάντος 2 γκολ θα έβαζε κι αυτός)
Τον Αντζα να μη θέλει να εκτελέσει (σ ευχαριστούμε για όλα Παρασκευά)
Τον Τζόλε να χάνει την ευκαιρία
Αλλά και τον ΑΝΤΩΝΑΚΗ να το παίρνει και να του το αφιερώνει τελικά.
γιατί όπως λένε και τα πρωτοσέλιδα

Είσαι ο "ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ ΘΡΥΛΩΝ" που είσαι "ΑΝΙΚΗΤΟΣ" και μας προσφέρεις τέτοια "ΗΔΟΝΗ ΜΟΝΟ ΕΣΥ", σήκωσες ένα "ΘΡΥΛΙΚΟ ΝΤΑΜΠΛ" επειδή "ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ... ΜΕ 9" που "ΣΤΗΝ ΟΥΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ" και η αφιέρωση γράφει "ΤΖΟΛΕ"


το βίντεο είναι από τη θύρα 22 (Τμήμα Β, Σειρά 24, Θέση 2) από όπου ήταν και το εισιτήριο για έναν αγώνα που ανάλογο του δεν έχω ζήσει...


... και είναι η στιγμή που ο Τζόλε σηκώνει το τελευταίο του (αλλά και το πιο συναρπαστικό) κύπελλο της ερυθρόλευκης καριέρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: