Σάββατο 9 Μαΐου 2009

Κόκκινη φιέστα

Ερυθρόλευκη γιορτή με βραβεύσεις σαμπάνιες και βεγγαλικά κι ένα συναρπαστικό ματς στο οποίο νίκησαν οι... κόκκινοι τους άσπρους με 5-4 με δυο γκολ του killer Ντάρκο, ένα ... αυτογκόλ του Ντουντού μετά από ... άστοχο πέναλτι του Τάσου Πάντου (ακολούθησε η αποθέωση του οεεεεε οεεεεεεεεεεε οεεεεεεεεεεεεεεεεεε)

Έτσι γλεντάει ο Πειραιάς.

(από το http://www.championsday.gr/ το παραπάνω απόσπασμα)



(και από το http://www.flash.gr/ το παρακάτω)


Βραβεύσεις για Τζόλε, Γκαλέτι και Killer Ντάρκο για τη μεγάλη προσφορά τους, αποθέωση για παίκτες και τεχνικό team και γλέντι στις κερκίδες από τους οπαδούς,

γιατί ο ΘΡΥΛΟΣ ξέρει να γιορτάζει και να χειροκροτεί όσους τιμούν τη φανέλα του.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Υ.Γ.1 Τζόλε σ ευχαριστώ για την τεράστια προσφορά σου στο ΘΡΥΛΟ αλλά και το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Υ.Γ.2 Ντάρκο να σαι πάντα καλά, να έχεις υγεία πάνω απ όλα και ελπίζω να βρεθεί ένας τρόπος να μείνεις για πάντα στην ομάδα που τελείωσες την τόσο πλούσια ποδοσφαιρική σου καριέρα.
Υ.Γ.3 Λουτσιάνο Γκαλέτι... μείνε για πάντα εδώ !
Υ.Γ.4 Ερνέστο σ ευχαριστώ ειλικρινά, καλή τύχη όπου βρεθείς και θέλω να σου αφιερώσω ένα βίντεο που νομίζω πως θα βοηθήσει να καταλάβουμε τελικά αν ήθελες ή δεν ήθελες να παραμείνεις στην ομάδα.



Είμαι απ αυτούς που πιστεύουν πως είσαι καλός προπονητής και μαζί με τον Ολυμπιακό θα κέρδιζες πολλά, όμως είμαι κι απ αυτούς που θα έδειχναν λιγότερη υπομονή στις αναβολές σου. ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ... ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: