Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Time out, καιρός για ποδόσφαιρο


Το τόπι στο χόρτο και οι μασκαράδες στα καρναβάλια τους !
Καιρός για ποδόσφαιρο, μετά από σχεδόν μια εβδομάδα που μόνο μ αυτό δεν ασχοληθήκαμε.
Η 24η αγωνιστική ξεκινά σήμερα με τρεις Σαββατιάτικους και πέντε Κυριακάτικους αγώνες, όλοι με τηλεοπτική μετάδοση από τη  Nova.
Όσο αφορά το ΘΡΥΛΟ, σκοπός βέβαια θα πρέπει να είναι σε κάθε αγώνα που ακολουθεί να παίξει με το ίδιο πάθος που μας έχει δείξει από την αρχή της φετινής σεζόν και να επιδιώξει να τελειώσει αυτό το πρωτάθλημα με όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς, για να κλείσει τα στόματα στους απανταχού αντιολυμπιακούς και τους "δήθεν αντικειμενικούς" που φροντίζουν εδώ και χρόνια να προσπαθούν να υποβαθμίσουν την απόλυτη κυριαρχία του.


Κι αν η διαφορά σήμερα είναι στα δύο φάσκελα, το σίγουρο είναι πως αν κάνει το 7Χ7 και καταφέρει να τερματίσει στους 81 βαθμούς, αυτή ίσως να ξεπεράσει και τα τρία φάσκελα, αφήνοντας τα "συνεταιράκια" να λύσουν τις "διαφορές τους" στα play off. Μέχρι τότε βέβαια θα βγουν κι άλλοι "απογοητευμένοι", "αηδιασμένοι" και "ατυχύσαντες" ποδοσφαιριστές τους να δηλώνουν πως θα φύγουν γι άλλες κοινωνίες καλύτερες από τη δική μας "άτιμη κοινωνία που άλλους τους ανεβάζει και άλλους τους ρίχνει στα ξένα χέρια".

Δεν υπάρχουν σχόλια: