Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Όποιος ... έχασε πρωτάθλημα

... το βρήκα απέναντι "τιρόπιτα Θανασy"


Θα ξεκινήσω όπως τελείωσα τη χθεσινή μου ανάρτηση, προσθέτοντας μια φράση : "... πιστεύω πως ο ΘΡΥΛΟΣ είναι ΠΑΝΑΞΙΑ ο πρωταθλητής φέτος και το ίδιο θα πίστευα ακόμη κι αν είχε λήξει με 1-2 το προχθεσινό ματς και η διαφορά στους -4..." και συνεχίζω τονίζοντας πως όποιος πιστεύει πως αδίκως το έχασε να κοιτάξει "απέναντι τιρόπιτα Θανάσy" μήπως το βρει μαζί με το "κλιδί".

Διότι αγαπητοί κύριοι

και τα όνειρα δεν βγαίνουν πάντα αληθινά !

Επίσης στους διάφορους "ανεξάρτητους-αντικειμενικούς" θέλω αφιερώσω το παρακάτω ...


... και ο λόγος είναι προφανής !
ΌΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΑΤΕ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ ΕΚΑΝΕ "ΝΤΟΥ" στο μπουθ τηλεοπτικού καναλιού (που έχει χρόνια να δει τα λεφτά του ΘΡΥΛΟΥ) κατά τη διάρκεια της μετάδοσης αγώνα και τη διέκοψε για 10 λεπτά, ΕΠΙΒΑΛΟΝΤΑΣ τον τρόπο της "περιγραφής" του, ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ?
Όσο για το κανάλι που απλά αντέδρασε με μια μονοσέλιδη ανακοίνωση στην προσπάθεια "φίμωσης" του απλά αφιερώνω το παρακάτω


Το ντέρμπι έληξε, το πρωτάθλημα κρίθηκε και η άποψη μου είναι πως δεν κερδήθηκε στο ματς του Σαββάτου. Δεν θα μιλήσω για τα "διαιτητικά λάθη" που "έτυχε" να ευνοήσουν τον αιώνιο πελάτη μας (και) φέτος, άλλωστε το έχουν κάνει πολλοί πλέον αυτό και δεν έχω να προσθέσω κάτι. Η τεχνολογία έχει προχωρήσει αρκετά, όλοι ξέρουμε πως το facebook το youtube και τα διάφορα ιστολόγια είναι γεμάτα με αυτές τις σκηνές για τις οποίες αντί ανακοίνωσης αντίστοιχης μ αυτή της ΠΑΕ Ολυμπιακός που τα αναγνώρισε, ακούσαμε δηλώσεις του στυλ "Εγώ και τρεις ακόμη φίλοι μου είδαμε το τάδε ..."
Από τη στιγμή που έληξε ο αγώνας του Σαββάτου ξεκίνησε και η ανελέητη επίθεση στο ΘΡΥΛΟ σε όλα τα επίπεδα για καταστάσεις που έχουμε ξαναζήσει στο Ελληνικό ποδόσφαιρο με πρωταγωνιστές άλλες ομάδες και παράγοντες.

Στο μεταξύ στα ίδια τα μέσα τους που με χαρά ρίχνουν τη "χολή" τους κόντρα στο ΘΡΥΛΟ τον οποίο έχουν μάθει εδώ και χρόνια να "τον χρησιμοποιούν" μιας και "πουλάει" περισσότερο από όλες τις υπόλοιπες ομάδες μαζί, μας έχουν πλημυρίσει με τα "ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥΣ" που καθημερινά μας σερβίρουν "χωρίς οίκτο", ενώ ταυτόχρονα φροντίζουν να είναι μακριά ή και πολλές φορές ΑΠΕΝΑΝΤΙ από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο λαός.
Η απάντηση σ αυτόν τον πόλεμο σκουπιδιών με δυο ακόμη αποσπάσματα που βρήκαμε στον "τοίχο"




Καιρός λοιπόν, αν αγαπάτε πραγματικά το ποδόσφαιρο και είσαστε "αντικειμενικοί" και "ανεξάρτητοι" να μας παρουσιάσετε την αλήθεια όπως αυτή είναι βγάζοντας τα καταπράσινα γυαλιά σας και αν επιλέξατε να γίνετε "εξυγιαντές" του ποδοσφαίρου να κοιτάξετε στον καθρέπτη σας και να κάνετε την αυτοκριτική σας όπως πολλές φορές δεν διστάζουμε εμείς να τα πράξουμε αυτό !

Όσο για το φετινό πρωτάθλημα ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΞΙΟ και ΘΑ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, κόντρα στις κασσάνδρες που πέρυσι το Μάη έβλεπαν "πράσινες δυναστείες" και "πράσινα άλογα".

Υ.Γ. Όλες οι φωτογραφίες (τη μια την "πείραξα" λιγάκι) της πήρα από το http://tzagalagabugu-wall.blogspot.com/ το οποίο και βρίσκω εξαιρετικό.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχα, ωραιος αδερφε