Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Μαρινάκης : Άγχος έχουν οι άλλοι"

"Αύριο δεν έχουμε άγχος. Αγχος έχουν οι άλλοι. Παίξτε δυνατά να τελειώσουμε. Να κλείσετε πολλά στόματα που μιλούν αδικαιολόγητα.

Εσείς μου αφιερώσατε τη νίκη επί του Αρη. Τώρα θέλω δέκα φορές περισσότερο να αφιερώσετε τη νίκη στον κόσμο"


Χαρακτηριστικά τα λόγια του προέδρου της ομάδας στους παίκτες που αντί να δώσει πριμ ζήτησε από τους παίκτες να δώσουν εκείνοι πριμ στους φιλάθλους του ΘΡΥΛΟΥ.

Όλη η ομιλία του προέδρου :
«Βλέπω στα πρόσωπά σας καλύτερη διάθεση από την περασμένη εβδομάδα. Χαρήκαμε όλοι τη νίκη επί του Αρη. Αποδείξατε ότι μπορούμε να γυρίσουμε το αποτέλεσμα σε καυτή έδρα και με κακή διαιτησία.
Αύριο δεν έχουμε άγχος. Αγχος έχουν οι άλλοι. Παίξτε δυνατά να τελειώσουμε. Να κλείσετε πολλά στόματα που μιλούν αδικαιολόγητα.
Εσείς μου αφιερώσατε τη νίκη επί του Αρη. Τώρα θέλω δέκα φορές περισσότερο να αφιερώσετε τη νίκη στον κόσμο.
Δεν πρέπει να παρασυρθείτε από οποιαδήποτε πρόκληση των αντιπάλων. Ξέρετε τη δουλειά σας, είστε επαγγελματίες και να γνωρίζετε ότι στο καυτό Καραϊσκάκη και με την μπάλα που παίζετε, ούτε οι διαιτητές μπορούν να μας σταματήσουν.
Μέχρι σήμερα έχετε κερδίσει όλα τα παιχνίδια στο Καραϊσκάκη. Αύριο έχουμε το πιο σημαντικό. Κερδίστε το για να γράψετε ιστορία με 15 νίκες σε δεκαπέντε παιχνίδια. Βλέπω πολλούς ηγέτες εδώ, στο χέρι σας είναι να γράψετε ιστορία.
Δεν θα σας πω τίποτα για πριμ σήμερα. Θέλω μόνο να δώσετε αύριο, εσείς το πριμ στον κόσμο μας με την απόδοσή σας. Και μετά θα τα πούμε.»


Χοντρικά δηλαδή και σε ... ελεύθερη μετάφραση είπε :
Μπείτε μέσα και σκίστε τους γιατί αυτό ξέρετε να κάνετε ως επαγγελματίες παίκτες του ΘΡΥΛΟΥ κι εγω θα σας χώσω και το πριμ της 4άρας τη Δευτέρα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: