Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2011

Καθάρισε και πάλι ο Φουστέρ

Με ηγέτη και σκόρερ (αν και τελικά χρεώθηκε αυτογκόλ) τον Νταβίντ Φουστέρ ο ΘΡΥΛΟΣ του Βαλβέρδε πήρε άλλους 3 βαθμούς και κρατάει τη διαφορά στο φάσκελο+2 πόντους, αδιαφορώντας για την εξέλιξη του φιλικού που διεξήχθη στην Τούμπα μεταξύ του αιώνιου πελάτη και του ΟΦΗ του Βορά.

Με την ευκαιρία, όποιος ανακαλύψει τον Μπάμπη (γνωστό fan του Φουστέρ) στην παρακάτω φωτογραφία της ΘΥΡΑΣ 4 παρακαλώ να τον κάνει "tag" όταν ανέβει στο facebook γιατί εγώ δεν κατάφερα να τον βρω (είναι κι αδύνατος).


Είχα την τύχη να βρεθώ στη ΘΥΡΑ 1 του Ναού σήμερα, (ευχαριστώ το φίλο Δημήτρη για το διαρκείας) κι έτσι παρακολούθησα από κοντά την ομάδα, που είχε σήμερα 16 σουτ και 57 !!! λάθη (55 είχε η Ξάνθη) σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά της σελίδας της σούπερ λιγκ. Ο Ολυμπιακός σήμερα είχε και πάλι πολλές ευκαιρείες να "τελειώσει" το ματς από νωρίς, αλλά "τις πέταξε" με αποτέλεσμα αυτό το φτωχό 1-0. Η σημαντικότερη όλων ήταν αυτή του Τοροσίδη μετά από υπέροχο φάουλ-πάσα του Ριέρα περίπου στο 60'...



... που τελικά "σκότωσε" τον Γκσπούρνιγκ.


Δεν μπορώ να πω πως ήταν κακός ο Μοδεστο σήμερα, απλά πιστεύω πως ο Φουστέρ ήταν για μια ακόμη φορά ο πολυτιμότερος παίκτης του ΘΡΥΛΟΥ.

Άντε, πάρτε και τη βαθμολογία πάλι ...




Δεν υπάρχουν σχόλια: