Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Κίνηση Ελπίδας από τον Αβραάμ Παπαδόπουλο

Στο ίδρυμα "Ελπίδα" βρέθηκε σήμερα ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, μετά την απόφαση που πήρε μαζί με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού Βαγγέλη Μαρινάκη, με σκοπό να παραδώσει επιταγή αξίας 10.000,00 € (δέκα χιλιάδων ευρώ) στην πρόεδρο του ιδρύματος Μαριάννα Βαρδινογιάννη, για την ενίσχυση του αγώνα για τη σωτηρία των παιδιών που πάσχουν από την επάρατη νόσο.
Το παραπάνω ποσό αντιστοιχεί στο "φλουρί" της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας, που είχε κερδίσει ο Αβραάμ πριν από λίγες ημέρες.
Το κλίμα ήταν πολύ θερμό μεταξύ τους και μάλιστα ο Αβραάμ έδωσε την υπόσχεση στην κυρία Βαρδινογιάννη πως θα τον ξαναδεί να κρατά επιταγή για τον ίδιο σκοπό, η οποία θα αναγράφει το ποσό του πριμ νίκης που θα του αναλογεί μετά τον αγώνα μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού που θα τον αναδείξει νικητή, πράγμα που θα φέρει απογοήτευση στην ομάδα που υποστηρίζει η οικογένεια Βαρδινογιάννη, αλλά και μεγάλη χαρά στα παιδιά του ιδρύματος.
Από την πλευρά της η κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε θερμά τον Αβραάμ και τον Κο Μαρινάκη (ο οποίος έχει βοηθήσει και στο παρελθόν την "Ελπίδα") και τόνισε πως η προσπάθεια του ιδρύματος δεν έχει χρώματα.

(η είδηση προέρχεται από την κεντρική σελίδα της ομάδας, όπως και η φωτογραφία).

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως η κίνηση του Αβραάμ, στις δύσκολες εποχές που ζούμε είναι ιδιαίτερα σημαντική και πρέπει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όσους μπορούν να κάνουν κάτι ανάλογο.
Υπάρχουν πολλά ιδρύματα στην Ελλάδα που έχουν την ανάγκη της στήριξης μας για να συνεχίσουν να προσφέρουν σπουδαίο έργο για ομάδες της κοινωνίας μας που το χρειάζονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια: