Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Πρωταρχικός στόχος "περήφανοι φίλαθλοι"

"Μας περιμένουν δύσκολοι αγώνες σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Europa League ... Έχω ιδιαίτερη εκτίμηση για την Μέταλιστ, είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος, την υπολογίζω πολύ. Έχω δει κάποια πράγματα για την ομάδα αυτή αλλά τώρα με απασχολεί πρώτα το παιχνίδι με τον ΟΦΗ και τίποτα άλλο.... Σε κάθε περίπτωση ο πρωταρχικός μας στόχος είναι να είναι περήφανοι οι φίλαθλοί μας στο τέλος..."



Ένα απόσπασμα από τη σημερινή συνέντευξη τύπου του Ερνέστο Βαλβέρδε (όλη η συνέντευξη εδώ) που δείχνουν τον επαγγελματισμό του, μιας και δεν ασχολείται με αυτά που αρέσουν στις εφημερίδες, αλλά με την ομάδα η οποία είναι απ τις λίγες της Ευρώπης που βρίσκονται μέσα σε όλους τους στόχους της και μάλιστα πριν από σημαντικά ματς, με σημαντικότερο όλων αυτό της Κυριακής κόντρα στον ΟΦΗ που κατάφερε να αποσπάσει ισοπαλία στον πρώτο γύρο στο Καραΐσκάκη και η φετινή του πορεία δείχνει πως δεν θα είναι καθόλου εύκολη η κατάκτηση των τριών βαθμών.  

"Όσον αφορά το πρώτο παιχνίδι όταν ήμασταν στο 2-0 η ομάδα είχε το μυαλό στο επόμενο παιχνίδι του Τσάμπιονς Λιγκ και δεν πίστευε ότι μπορεί να το χάσει. Χαλαρώσαμε εκεί και γι' αυτό δεχτήκαμε δύο γκολ που δεν το περιμέναμε. Γι' αυτό δεν θέλω να γίνει με τίποτα αυτό στο παιχνίδι της Κυριακής με τον ΟΦΗ γιατί μετά παίζουμε με την Μέταλιστ και δεν θέλω με τίποτα να ξανασυμβεί αυτό."

Δεν υπάρχει αμφιβολία πως όταν ανήκεις στη μεγάλη αυτή οικογένεια του ΘΡΥΛΟΥ οι απαιτήσεις και οι φιλοδοξίες είναι μεγάλες και αυτό αφορά όλους όσους ανήκουν, απ τον πρόεδρο μέχρι και τον τελευταίο "καναπεδάτο" οπαδό.  Σ αυτό είμαστε όλοι σύμφωνοι, απλά ο τρόπος που ο καθένας μας πιστεύει πως τα τρελά μας όνειρα θα μετατραπούν σε θριάμβους καμιά φορά είναι το αντικείμενο της αντιπαράθεσης μας. Η ουσία είναι, θα το πω για ακόμη μια φορά, στην Ελλάδα του σήμερα με τα γνωστά σε όλους μας προβλήματα που υπάρχουν και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο, υπάρχει μια ομάδα που έχει σοβαρή διοίκηση, αξιόλογο προπονητή και εξαιρετικό ρόστερ, ικανό να φτάσει πολύ μακριά αρκεί να έχει την απαραίτητη συγκέντρωση στα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν, αλλά πάντα εστιάζοντας στην "επόμενη μάχη" και αυτό τον υπέροχο κόσμο πάντα δίπλα της. Ο Ερνέστο σήμερα ήταν σαφής, θέλει αυτό τον υπέροχο κόσμο στο τέλος της χρονιάς να τον κάνει ακόμη πιο περήφανο και μ αυτό θ ασχοληθεί μέχρι το τέλος. Όσο για τις μεταγραφές, αλλά και για το δικό του μέλλον μπορούν να ασχολούνται οι δημοσιογράφοι που βγάζουν το ψωμί τους απ το ΘΡΥΛΟ εδώ και πολλά χρόνια.

Σημείωση : Η φωτογραφία, αλλά και τα αποσπάσματα είναι από την επίσημη σελίδα της ομάδας

Δες αυτή την ανάρτηση στη νέα ΔΥΝΑΜΙΚΗ προβολή στο

Δεν υπάρχουν σχόλια: