Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Δεν κάνει κρύο για το ΘΡΥΛΟ !

Κρύο δεν έκανε ποτέεεεεεεεεεεεεεεε ΘΡΥΛΕ γράψε ιστορίααααααααααααα με βάζελο στον καναπέεεεεεεεεε


Ποιος δε ζήλεψε τους 92 (σύμφωνα με τον ΑΝΤ1) ηρωικούς οπαδούς της ομάδας που είχαν τη χαρά να απολαύσουν ακόμη ένα νικηφόρο Ευρωπαϊκό ματς σ ένα γήπεδο κατάλληλο για ... πατάτες και με τη θερμοκρασία κάτω από το μηδέν. Στα αξιοσημείωτα του αποψινού ματς δεν μπορεί να μην είναι η φοβερή απόδοση του Αβραάμ, η γκολάρα του γνωστού παλτού - μίζας Νταβίντ Φουστέρ, το πολύ σκληρό παιχνίδι των "Ουκρανών" με αποκορύφωμα το δολοφονικό χτύπημα στο Μανιάτη, υπό την ανοχή του διαιτητή, καθώς για να σφυρίξει φάουλ έπρεπε να τρέξει αίμα !
Πάντως, η φετινή Μέταλιστ δεν βρίσκεται τυχαία στους 16 του Europa league και σίγουρα στο ματς της επόμενης εβδομάδας δεν θα έρθει για "τουρισμό". Χρειάζεται ίσως ακόμη περισσότερη προσοχή στη ρεβάνς για να είναι ο ΘΡΥΛΟΣ η ομάδα που θα περάσει στις 8 καλύτερες.

Υπάρχει βέβαια ένα γεγονός που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο, είναι Μάρτιος και η ομάδα είναι ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΧΟΥΣ και μάλιστα με άριστη εφαρμογή του "rotation" από τον ΒΑΛΒΕΡΔΕ, ο οποίος δε χωρά αμφιβολία πως είναι ο αρχιτέκτονας αυτής της πορείας.

Δες αυτή την ανάρτηση στη νέα ΔΥΝΑΜΙΚΗ προβολή στο

Δεν υπάρχουν σχόλια: