Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Metalist ; Lo que Metalist ;

Όλα έτοιμα στην ομάδα για το αυριανό (10:05, ΑΝΤ1) μεγάλο ματς - ρεβάνς με τη Ρουμπιν Καζαν στο Καραΐσκάκη και φυσικά ο Ερνέστο ούτε που θέλει να ακούει για την ώρα τη λέξη "Μέταλιστ".


Μπορεί ο εξαιρετικός ΘΡΥΛΟΣ της περασμένης εβδομάδας να "έβαλε στον πάγο" τις επιθυμίες των Ρώσων με τη νίκη του, όμως όποιος πιστεύει πως το αυριανό παιχνίδι θα είναι ένας υγιεινός περίπατος μάλλον κάνει λάθος. Χρειάζεται σοβαρότητα και προσοχή απ το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων για να καταφέρουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση του Europa League καθώς αυτή η ομάδα στο παρελθόν έχει δείξει πως εκτός έδρας είναι πάρα πολύ επικίνδυνη για οποιονδήποτε αντίπαλο.
Σήμερα λοιπόν ολοκληρώθηκε η προετοιμασία και "Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι: Κάρολ, Μπάμποβιτς, Τοροσίδης, Μοδέστο, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Μέλμπεργκ, Μακούν, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Αμπντούν, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Τζιμπούρ.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές Φέισα, Μόνχε, Δασκαλάκης, Μέγερι, Ντιόγκο, Χολέβας, Ποτουρίδης, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30.
" όπως μας πληροφορεί η επίσημη σελίδα της ομάδας (http://www.olympiacos.org).
Επίσης, στη διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια που επέστρεψε η ΡΟΥΜΠΙΝ, τα οποία ξεκινούν από 35 € στη θύρα 27 (αναλυτικές πληροφορίες θα βρείτε πατώντας εδώ).

Στη συνέντευξη τύπου, εκτός του Ερνέστο Βαλβέρδε (εδώ οι δηλώσεις του), μίλησε και ο Πάμπλο Ορμπάιθ ως εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών λέγοντας μεταξύ άλλων πως "είμαστε το φαβορί και θα πρέπει να επιβάλλουμε το ρυθμό μας (όλες οι δηλώσεις του Πάμπλο εδώ).

Στο γεμάτο λοιπόν, όπως αναμένεται, ΝΑΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ, ο ΘΡΥΛΟΣ αύριο μπορεί και πρέπει να περάσει στους 16 του Europa League και τότε θ αρχίσουμε να μιλάμε για τη Μέταλιστ.

Δες αυτή την ανάρτηση στη νέα ΔΥΝΑΜΙΚΗ προβολή στο



Δεν υπάρχουν σχόλια: