Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Νίκη στην τούμπα και ... ΣΚΟΛΑΣΕ Ο ΓΑΜΟΣ !

Έκλασε η νύφη ... σκόλασε ο γάμος !


Τους κάθισε βαρύ το Λιβαδειώτικο σουβλάκι και έπεσε τζατζίκι στο ... μέταλλο του πρωταθλητή. Το σενάριο που τους ήθελε εδώ και πολλά ματς να "κλέβουν" τη νίκη εκεί περίπου στο 90' δεν μπορούσε να συνεχιστεί για πολύ ακόμη. Έτσι το +8 που πίστευαν πως θα έχουν σήμερα θα γίνει +2 αν ο ΘΡΥΛΟΣ καταφέρει να κερδίσει αύριο στην τούμπα.
Το αυριανό πολύ σημαντικό ματς με τον ΠΑΟΚ στην τούμπα θα ξεκινήσει στις 19:30 και
"Μετά το τέλος της αποψινής προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:
Μέγερι, Κάρολ, Μοδέστο, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Μαρκάνο, Χολέβας, Φουστέρ, Τοροσίδης, Ορμπάιθ, Μακούν, Ιμπαγάσα, Αμπντούν, Καζίμ-Ρίτσαρντς, Πάντελιτς, Μιραλάς, Τζιμπούρ.
 

Οι εκτός αποστολής παίκτες, Ντιόγκο, Φέισα, Παπάζογλου, Ποτουρίδης, Φετφατζίδης, Μόνχε και Δασκαλάκης, θα προπονηθούν αύριο στις 10:30."
όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το http://www.olympiacos.org.

Στην επίσημη σελίδα της ομάδας υπάρχει επίσης και αναλυτικό ρεπορτάζ σχετικά με το αποψινό 31ο μνημόσυνο των θυμάτων της 8/2/1981

(φωτογραφία από το http://www.olympiacos.org)


Όλοι παρόντες στο 31ο μνημόσυνο της Θύρας 7

"Χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού, όλη η ομάδα με το τεχνικό τιμ και ο πρόεδρος, Βαγγέλης Μαρινάκης, τίμησαν με την παρουσία τους στο μνημόσυνο τα αδικοχαμένα παιδιά της Θύρας 7.
Παραπάνω από τρεις χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Καραϊσκάκη και την Θύρα 7, ώστε να τιμήσουν την μνήμη των αδικοχαμένων παιδιών της Θύρας 7.
Η 8η Φεβρουαρίου είναι ημέρα μνήμης για την οικογένεια του Ολυμπιακού και γενικότερα τον ελληνικό αθλητισμό με το επιμνημόσυνη δέηση να τελείται σήμερα στη Θύρα 7 του Καραϊσκάκη..."
(όλο το άρθρο εδώ)

Τη συγκεκριμένη ημέρα προσωπικά δεν πρόκειται ποτέ να τη βγάλω απ το μυαλό μου μιας και όπως έχω πει και σε παλαιότερες αναρτήσεις μου την έζησα από κοντά ως θεατής αυτού του ματς αλλά και όσων ακολούθησαν. (Σχετικές αναρτήσεις).

ΘΡΥΛΕ ΘΥΜΙΣΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΟΥ

Υ.Γ. Για ακόμη μια φορά οι γνωστοί "αντιεξουσιαστές" τα έκαναν γυαλιά καρφιά, θα υπάρχει καμιά τιμωρία ? 

Δες αυτή την ανάρτηση στη νέα ΔΥΝΑΜΙΚΗ προβολή στο



Δεν υπάρχουν σχόλια: