Δευτέρα, 5 Δεκεμβρίου 2011

Συγκέντρωση και υπομονή για τη νίκη !

"Είναι ένα παιχνίδι από το οποίο θα κριθεί η πρόκρισή μας στην επόμενη φάση και δικαιολογημένα μπορεί να χαρακτηριστεί ως τελικός. Εμείς θέλουμε τη νίκη και θα προσπαθήσουμε γι’ αυτό, καθώς θα μας δώσει την πρόκριση είτε στη συνέχεια του Champions League, είτε στο Europa League."


"Φιλοξενούμενος του Match program της αναμέτρηση Ολυμπιακός - Άρσεναλ, ο εκ των αρχηγών της ομάδας μας, και ένας από τους εμπειρότερους αμυντικούς της, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος.

Ο διεθνής στόπερ τονίζει ότι το παιχνίδι απέναντι στην Άρσεναλ είναι ένας τελικός με έπαθλο την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League ή στους 32 του Europa League, προσθέτοντας ότι για να πετύχουμε το στόχο μας πρέπει η ομάδα να είναι συγκεντρωμένη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και να κοιτάξει το δικό της παιχνίδι.

Αβραάμ, τελευταίο παιχνίδι της φάσης των ομίλων σήμερα και όπως λένε όλοι έχει χαρακτήρα τελικού. Συμφωνείς; «Αναμφίβολα ναι. Είναι ένα παιχνίδι από το οποίο θα κριθεί η πρόκρισή μας στην επόμενη φάση και δικαιολογημένα μπορεί να χαρακτηριστεί ως τελικός. Εμείς θέλουμε τη νίκη και θα προσπαθήσουμε γι’ αυτό, καθώς θα μας δώσει την πρόκριση είτε στη...
" (όλο το άρθρο εδώ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: