Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Ποια Ρούμπιν ? Ποια Σάλτσμπουργκ ? Ποια Μέταλιστ ?


Έχουμε ντέρμπι με τον ΠΑΣ την Κυριακή !
Η κλήρωση τελείωσε, μάθαμε τον αντίπαλο, ξέρουμε και με ποιον θα παίξουμε αν περάσουμε, όμως όλα αυτά θα γίνουν μετά από 2 μήνες. Όσοι δε, βιάστηκαν να στείλουν την ομάδα στον τελικό μάλλον ξέχασαν αυτό που είχε πει ο Ερνέστο το καλοκαίρι και τελικά δεν είχε πέσει και πολύ έξω, πως ο δρόμος για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος δεν θα είναι ένας "περίπατος", αλλά θα είναι μια δύσκολη υπόθεση.
Πρώτος στόχος λοιπόν το Πρωτάθλημα και το κύπελλο στην Ελλάδα και φυσικά κανείς δεν αρνήθηκε μια σπουδαία πορεία στην Ευρώπη και όλοι την επιθυμούμε, αλλά οι πορείες στην Ευρώπη προϋποθέτουν την κατάκτηση των εγχώριων τίτλων.
Η ομάδα έχει δείξει φέτος ειδικά στα τελευταία παιχνίδια πως μπορεί όταν θέλει να παίξει σπουδαίο ποδόσφαιρο, να βάλει πολλά γκολ και μάλιστα σε πολλούς αγώνες με ελλείψεις σημαντικές και κόντρα σε σπουδαίους αντιπάλους. Έχει κάνει "κομμάτια" πολλές άμυνες κι έχει δημιουργήσει αμέτρητες φάσεις στις απέναντι εστίες, έχει την καλύτερη επίθεση και την καλύτερη άμυνα, 3 παίκτες της στην κορυφή των σκόρερς με 26 γκολ !


Έχει μακράν τον πιο αποτελεσματικό επιθετικό ...

με ένα γκολ σε 1,8 προσπάθειες !
αλλά και


δυο ακόμη παίκτες πρώτους σε ασίστ, με τον ένα (Ιμπαγάσα) να μην έχει αγωνιστεί σε αρκετά φετινά παιχνίδια λόγω τραυματισμού.
Ο ΘΡΥΛΟΣ του Ερνέστο και φέτος, δείχνει πως είναι πρώτος σε όλα τα στατιστικά (οι πίνακες είναι από την επίσημη σελίδα της σούπερ λίγκα) και αν συνεχίσει έτσι μπορούμε να είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια.
Δεν είναι όμως η ώρα για πανηγυρισμούς για την όποια κλήρωση ούτε και η ώρα να προδικάζουμε πως το Βουκουρέστι φέτος μας περιμένει, αντιθέτως είναι η στιγμή που η ομάδα πρέπει να δείξει σοβαρότητα και το πάθος και την αγωνιστικότητα που βλέπουμε τελευταία, σε όλα τα επόμενα παιχνίδια, ειδικά σ αυτά που όλοι τα θεωρούμε εύκολα.
Την Κυριακή λοιπόν, στις 7μιση έχουμε ΝΤΕΡΜΠΙ με τον ΠΑΣ στο ναό του ποδοσφαίρου και μόλις κερδίσουμε αυτόν το δύσκολο αντίπαλο θα δούμε τι θα κάνουμε με το επόμενο ντέρμπι !

Υ.Γ. Η πρώτη φωτογραφία είναι από την επίσημη σελίδα της ομάδας και οι επόμενες από τη σελίδα της σούπερ λίγκα.

Δες αυτή την ανάρτηση στη νέα ΔΥΝΑΜΙΚΗ προβολή στο
http://thrilos-ole-dynamic.blogspot.com/2011/12/blog-post_17.html



Δεν υπάρχουν σχόλια: