Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2011

Αποκάλυψη ! Κι άλλη δίωξη στο Βαγγέλη !

Απανωτά χτυπήματα δέχεται ο πρόεδρος της ομάδας μας Βαγγέλης Μαρινάκης. Ο πρόεδρος (κατά πάσα πιθανότητα) ευθύνεται για ένα έγκλημα που χρόνια τώρα παραμένει "αναπάντητο ερώτημα".

ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΤΖΕΪ ΑΡ ?


Φυσικά δεν μπορώ να πάρω εγώ την ευθύνη αυτής της τεράστιας αποκάλυψης, όμως σε συζήτηση με τρεις φίλους μου, που ο ένας απ αυτούς έχει μια αδυναμία στα θαλασσινά, ο άλλος στα παϊδάκια και ο τρίτος στα παγωτά, μου αποκάλυψαν (ο ... θαλασσινός) πως ξέρουν μια κοπέλα που έχει μια ξαδέλφη που ο κολλητός της δουλεύει σε γνωστό τυροπιτάδικο της Κορίνθου και η κολλητή της αδελφής του, η οποία έχει διασυνδέσεις στην ΕΥΠ "έπιασε τ αυτί της" μια συνομιλία ανθρώπου του κοντινού περιβάλλοντος της οικογένειας Ewing με την κολλητή της κομμώτριας που συνήθως χτένιζε την πρώτη ξαδέλφη της γιαγιάς ενός κολλητού του παππού του προέδρου Βαγγέλη, που τον κατονομάζει ως τον "εγκέφαλο" του εν λόγω εγκλήματος ! Ψάχνοντας στο αρχείο μας ανακαλύψαμε και μια φωτογραφία ντοκουμέντο, στην οποία εικονίζεται ο πρόεδρος Βαγγέλης με τον Τζει και διάφορους άλλους των οποίων η ομοιότητα με πρόσωπα της ... καθημερινότητας είναι εντελώς συμπτωματική.

Η είδηση είναι αποκλειστική και αναμένονται άμεσα εξελίξεις. Το έγκλημα δεν θα παραγραφεί ποτέ γιατί κανείς δεν θα μπει εμπόδιο στην (επιτέλους) απάντηση που όλοι περιμένουμε εδώ και τόσα χρόνια σ αυτό το τεράστιο και αναπάντητο ερώτημα !


Στο μεταξύ, στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας από τις 18:59 σήμερα υπάρχει η ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με τη νέα δίωξη που αφορά τα "ανύπαρκτα" επεισόδια που "σχεδίαζε" ο πρόεδρος Βαγγέλης.

Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε πριν από λίγο την ακόλουθη δήλωση:
«Με οργή και δικαιολογημένη αγανάκτηση απορρίπτω τη νέα μεθόδευση προσβολής μου, ως ψευδή, συκοφαντική και κατάπτυστη.
Όσοι επιχειρούν την αποδυνάμωσή μου μέσω τέτοιων μεθοδεύσεων είναι καταδικασμένοι σε αποτυχία και θα λάβουν σκληρή απάντηση. Το ψέμα δε προσλαμβάνει μεγαλύτερες ακόμα διαστάσεις, όταν αναφέρονται γεγονότα που ουδέποτε έγιναν.
Μου είναι αδιανόητο το όνομά μου να αναφέρεται σε συνομιλίες τρίτων, σε σχέση με αξιόποινη συμπεριφορά με την οποία ουδεμία έχω σχέση.
Αλλά ακόμα περισσότερο με προβληματίζει ότι αυτό κρίνεται αρκετό για να δώσει την αφορμή άσκησης ποινικής δίωξης εις βάρος μου.»
  http://www.olympiacos.org/#/Article/28640/

Δεν υπάρχουν σχόλια: