Τρίτη 26 Ιουλίου 2011

Δυνατό φιλικό - Θρυλικές αναμνήσεις

Ένα φιλικό που θυμίζει Killer - Ντάρκο, Άκη Στολτίδαρο, Χρήστο Πατσατσόγλου και δυο τεράστιες ευρωπαϊκές νίκες του ΘΡΥΛΟΥ αρχίζει στις 8 στη Γερμανία και θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι έχουν Νόβα και όχι μόνο.


Σαφώς και κανείς ερυθρόλευκος φίλαθλος δεν μπορεί να μη θυμάται το 1-3 στη Γερμανία


αλλά και το 3-0 στο Καραΐσκάκη



που έστειλε το ΘΡΥΛΟ στην επόμενη φάση του Champion League το 2008.

Ο Θρύλος του Τάκη (ψυχάρα Ολυμπιακάρα)  Λεμονή είχε σημειώσει μεγάλες εμφανίσεις κόντρα στους Γερμανούς με τα πράσινα και έφυγε νικητής με 1-3 και 3-0 με ηγέτη και σκόρερ τον τεράστιο Άκη Στολτίδη.
Βέβαια σε καμιά περίπτωση δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τα ματς του 2008 με το σημερινό, μιας και πρόκειται για ένα φιλικό προετοιμασίας και για της δυο ομάδες, που θα προσφέρει σ εμάς θέαμα, αλλά και στους προπονητές τη δυνατότητα να τσεκάρουν τυχόν αδυναμίες και να διορθώσουν πράγματα. Εμείς οι άρρωστοι βέβαια, έχουμε μια ακόμη ευκαιρία να θαυμάσουμε την ομάδα, να γκρινιάξουμε ή να αποθεώσουμε κατά τη διάρκεια του ματς. Το σίγουρο είναι πως, ότι και να δούμε εμείς σήμερα, τις αποφάσεις και τις ευθύνες τις έχουν Μαρινάκης και Βαλβέρδε, για τους οποίους, η μέχρι σήμερα αντιμετώπιση των καταστάσεων, μόνο αισιοδοξία μπορεί να έχουμε πως θα πράξουν αυτά που πρέπει και φέτος.




Δεν υπάρχουν σχόλια: