Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

Δοκιμών συνέχεια με Χέρενφεν

Εμείς μπορούμε να συνεχίσουμε, άλλοι τη γκρίνια, άλλοι το θαυμασμό γι αυτά που ως τώρα έχουμε δει από το φετινό ΘΡΥΛΟ. Το σημαντικότερο όμως στην παρούσα φάση είναι (όσο κι αν ενοχλεί κάποιους) να δοκιμάσει ο προπονητής τα συστήματα και τις τακτικές και να βγάλει τα δικά του συμπεράσματα.


Άλλη μια Κυριακή με ΘΡΥΛΟ λοιπόν η σημερινή, μόνο και μόνο αυτό σαν γεγονός θα έπρεπε να μας αφήνει ικανοποιημένους ως άρρωστους ! Χαλαρώστε, υπομένεται και θαυμάστε λοιπόν τα ερυθρόλευκα αστέρια μας και κρατήστε τη γκρίνια για τα επίσημα ματς που θα έρθουν και θα είναι πολλά. Εκτός αν προτιμάτε τη φανταστική ομαδάρα του Σόλιντ που μοίρασε 5άρες κι 6άρες σ όλη την Ευρώπη κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας αλλά όταν ήρθαν τα δύσκολα έκανε το Καραΐσκάκη κέντρο διερχομένων !
Στο χθεσινό ματς άλλωστε με την Μπρέντα ο ΘΡΥΛΟΣ μέχρι το 60' ήταν σαφώς κυρίαρχος στο παιχνίδι και όταν ήρθε η (φυσιολογική λόγω της προετοιμασίας) κούραση "κάθισε". Αυτό το γεγονός δεν θα πρέπει να προβληματίζει. Αντίθετα, αν τέτοια εποχή η ομάδα πετούσε για 90' μάλλον θα πρεπε ν ανησυχούμε !

Όμως η ώρα πλησιάζει κι εμείς είμαστε ΘΡΥΛΟΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ !


Δεν υπάρχουν σχόλια: