Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Καλή χώνεψη, από αύριο προπόνηση

Πάει ο οβελίας το κοκορέτσι και η γαρδούμπα, τέλειωσαν οι μπύρες τα κρασιά και τα τσίπουρα, ξεσαλώσαμε στα σκυλάδικα, χορέψαμε στις μπάρες, αποθεώσαμε και τον Ερνέστο στην Πύλο, όπου έζησε το Πάσχα των Ελλήνων και ...

... επιστροφή στα δικά μας.


Προπόνηση αύριο στο Ρέντη για τους πρωταθλητές, περίοδος κρίσης για τους δανεικούς, που όπως λένε τα ρεπορτάζ δεν έχουν και πολλοί απ αυτούς πιθανότητα να συνεχίσουν στην ομάδα, ανανεώσεις συμβολαίων ή αποδεσμεύσεις παικτών με πιθανότητες εκπλήξεων και βέβαια ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΟΝΟΜΑΤΩΝ, μεγάλων ονομάτων (σε μέγεθος ή και σε ποιότητα), γνωστών και άγνωστων ποδοσφαιριστών, πιθανές κι απίθανες μεταγραφές, που θα προστεθούν στο έτσι αλλιώς πολύ καλό φετινό ρόστερ των πρωταθλητών. Ο στόχος βέβαια παραμένει πάντα ο ίδιος, το στήσιμο ενός καλού συνόλου, που θα πάρει το νταμπλ στην Ελλάδα, αλλά και η δημιουργία μιας ομάδας που θα έχει την ποιότητα να πρωταγωνιστεί και στην Ευρώπη. Ένας στόχος που μόνο μια ομάδα φέτος δείχνει να μπορεί να τον ορίσει κι αυτή είναι ο ΘΡΥΛΟΣ.
Οι δευτεροτριτοτέταρτοι αφού λύσουν τις διαφορές τους στα play off που ξεκινούν στις 8 Μαΐου θα ξεκινήσουν το δικό τους "προγραμματισμό" που μάλλον δεν θα έχει καμιά σχέση με το δικό μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: