Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Παραμονή άλλης μιας κόκκινης φιέστας

Όλα έτοιμα για μια ακόμη ερυθρόλευκη φιέστα !
Δεν είναι βέβαια ούτε η πρώτη, αλλά ούτε και η τελευταία φιέστα για το ΘΡΥΛΟ, τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, καθώς όπως διακρίνει ακόμη και ο πιο "αντικειμενικός" ή "αντιολυμπιακός" Έλληνας φίλαθλος ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα που έχει σταθερή διοίκηση, έναν σοβαρό προπονητή που θα συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα και φέτος, αλλά στελεχώνεται κι από νέα πρόσωπα καταξιωμένα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Παράλληλα, οι υπόλοιπες ομάδες αντί να μεγαλώνουν προσπαθώντας να ανταγωνιστούν το ΘΡΥΛΟ, ζουν τα "προσωπικά τους δράματα" για τα οποία μοναδικοί υπεύθυνοι είναι οι δημιουργοί τους, δηλαδή οι κατά καιρούς δήθεν παράγοντες και δήθεν σωτήρες τους εδώ και 15 τουλάχιστον χρόνια. Όπου κι αν κοιτάξεις στη βαθμολογία, κάτω από τον πρώτο και καλύτερο ΘΡΥΛΟ θα δεις αναρτημένα πωλητήρια σε παίκτες, εικόνες διάλυσης και φαγωμάρα στις διοικήσεις. Φαινόμενα τα οποία στο ΘΡΥΛΟ δεν υπάρχουν εδώ και χρόνια και σ αυτό σίγουρα βοήθησε και η επιλογή της διάδοχης κατάστασης το καλοκαίρι που μας πέρασε, του Σωκράτη Κόκκαλη στον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ακόμη κι αυτοί που πέρυσι τέτοια εποχή κατηγορούσαν τον Κόκκαλη ως αδιάφορο και κουρασμένο, σήμερα παραδέχονται πως ο πρώην πρόεδρος της ομάδας δεν ξεπούλησε το ΘΡΥΛΟ, αλλά τον παρέδωσε σε έναν άνθρωπο με φιλοδοξίες ίδιες ή και μεγαλύτερες απ αυτές που είχε ο ίδιος όταν είχε παραλάβει την ομάδα από τους Κοσκωταδοσαλιαρέληδες.

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ
Ο ΘΡΥΛΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ ΤΙΣ ΚΟΥΠΕΣ.

Τελειώνει λοιπόν το φετινό πρωτάθλημα αύριο, με τον πλέον καλύτερο τρόπο για το ΘΡΥΛΟ, με τη διαφορά στους 10 βαθμούς και από Δευτέρα ξεκινά ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά που δεν μιλά για πωλήσεις παικτών, περικοπή του μπάτζετ και άλλα πράγματα που ακούγονται δυσάρεστα σε κάθε οπαδό. Αντίθετα σε όλους τους "άρρωστους γαύρους" επικρατεί μια αισιοδοξία για τις χρονιές που θα έρθουν και θα εξακολουθούν να είναι βαμμένες ερυθρόλευκες.

Για τον αυριανό αγώνα με τη Λάρισα που θα ξεκινήσει όπως και όλοι οι υπόλοιποι στις 7, με τηλεοπτική κάλυψη από τη ΝΕΤ, αλλά και από το woop.gr

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο προπονητής της ομάδας μας Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε τα ονόματα των 18 ποδοσφαιριστών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή και οι οποίοι είναι:
Νικοπολίδης, Μέγερι, Μανιάτης, Μοντέστο, Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Ρ. Μπράβο, Ουρτάδο, Ρόμενταλ, Φουστέρ, Φετφατζίδης, Ριέρα, Ζαϊρί, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Τζιμπούρ, Πάντελιτς.

Βέβαια το πρόγραμμα για αύριο ξεκινά από νωρίς.
(Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση από το olympiacos.org)
Με την ολοκλήρωση του Πρωταθλήματος, την Κυριακή το βράδυ θα ακολουθήσει και η διαδικασία της απονομής του τροπαίου στον Πρωταθλητή ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ γνωρίζει πολύ καλά το μέγεθος της σημασίας της κατάκτησης του 38ου Πρωταθλήματος, χωρίς όμως να παραγνωρίζει και την γενικότερη κατάσταση της χώρας μας. Ως εκ του τούτου ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. Βαγγέλης Μαρινάκης αποφάσισε την κατά το δυνατόν μείωση του συνολικού κόστους της τελετής και σε αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πάρα πολύ τους χορηγούς της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που συνδράμουν στην όλη διαδικασία και όλους όσους εργάζονται εθελοντικά για το σκοπό αυτό.
Με απόφαση του Προέδρου θα διατεθεί το ποσό που αντιστοιχεί  σε 20.000 γεύματα σε τέσσερις ενορίες του Πειραιά για τους άπορους συμπολίτες μας. Πιο συγκεκριμένα η οικονομική ενίσχυση θα διατεθεί στις Ενορίες Αγ. Νικολάου, Αγ. Βασιλείου και Αγ. Σπυρίδωνα Πειραιά, καθώς και στην Ενορία Παναγίτσας Νίκαιας.
Η Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μετά τον αγώνα κατά της φτώχειας, τη συνδρομή της στην ενίσχυση των δραστηριοτήτων κοινωνικών ιδρυμάτων όπως το «Αργώ «  και το «Ελπίδα», τη συμβολή της στην προσπάθεια ανοικοδόμησης των περιοχών που επλήγησαν από το τσουνάμι στην Ιαπωνία, δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει να προσφέρει στους συνανθρώπους μας, αποδεικνύοντας ότι δεν θέλουμε τον Ολυμπιακό μόνο πρωταθλητή στα γήπεδα, αλλά και πρωταγωνιστή στην κοινωνία μας.
 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΙΕΣΤΑΣ

16:15               Έναρξη του αγώνα Βετεράνων
16:45               Λήξη του1ου ημιχρόνου
16:55               Έναρξη του 2ου ημιχρόνου
17:25               Λήξη του αγώνα Βετεράνων
17:30               Έναρξη διαδικασίας του αγώνα ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ
18:00               Έναρξη προβολής στα matrix των video της χρόνιας
18:33               Βράβευση του Ποδοσφαιρικού Τμήματος από τους Βετεράνους
18:40               Βράβευση του MVP της χρονιάς από την Vodafone
18:43               Βράβευση του Α. Νικοπολίδη από την Vodafone
18:50               Βράβευση από τον Πρόεδρο, κ. Β. Μαρινάκη στον Π. Τζόρτζεβιτς
19:00               Έναρξη του αγώνα  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ
19:45               Ημίχρονο
19:47               Βράβευση από τον Πρόεδρο, κ. Β. Μαρινάκη στον Ντ.  Κοβάσεβιτς
19:55               Βράβευση του goal της χρονιάς από την Vodafone
20:00               Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου
20:55               Λήξη αγώνα  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΛΑΡΙΣΑ
20:55-21:10   Στήσιμο εξέδρας απονομής
21:10               Έναρξη μουσικοχορευτικού προγράμματος
21:25               Έναρξη διαδικασίας απονομής από τον παρουσιαστή Χρήστο Φερεντίνο και είσοδος του Προέδρου και των παικτών με τελευταίους τους αρχηγούς Α. Νικοπολίδη και Β. Τοροσίδη
21:35               Απονομή Κυπέλλου Πρωταθλητή, ρίψη βεγγαλικών στο γήπεδο, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά
21:40               Φωτογράφιση πρωταθλητών
21:43               Γύρος θριάμβου


Δεν υπάρχουν σχόλια: