Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΦΟΡΜΟΥΛΑ ο ΘΡΥΛΟΣ ...

...  ταξί και ποδήλατα οι δήθεν ανταγωνιστές του !


Ο ΘΡΥΛΟΣ του Ερνέστο (μείνε αν πρέπει, αλλά και πάλι φύγε αν εσύ κρίνεις πως αυτό πρέπει να κάνεις) έδειξε για άλλο ένα ματς πως φέτος έπαιξε και συνεχίζει να παίζει το καλύτερο και το πιο επιθετικό ποδόσφαιρο κόντρα σε μια ομάδα, την Καβάλα, που μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου ήταν οι ευχάριστες εκπλήξεις του πρωταθλήματος. Αυτό βέβαια ως φαινόμενο για εμάς που πιστεύουμε στις δυνατότητες της φετινής ομάδας μόνο είδηση δεν αποτέλεσε. Ο ΘΡΥΛΟΣ (ως συνήθως) έπνιξε την αντίπαλη ομάδα με την πίεση σε όλο το γήπεδο και θα μπορούσε να έχει σημειώσει κι άλλα γκολ αν ήταν λίγο πιο αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια.
Η είδηση που αφορά την ομάδα μας πλέον είναι άλλη και βέβαια είναι τόσο ΥΠΑΡΚΤΗ όσο και ΣΟΒΑΡΗ !

Ο ΕΡΝΕΣΤΟ ΒΑΛΒΕΡΔΕ μάλλον ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ
για άλλη μια φορά το έργο που ξεκίνησε.
Φυσικά ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ γιατί δεν είμαι δημοσιογράφος ούτε "πηγές" διαθέτω για ενημέρωση. Απλά το σενάριο θυμίζει ακριβώς την ίδια κατάσταση που ζήσαμε όλοι μας πριν από δυο χρόνια με τον προπονητή, που όπως έχω πει επανειλημμένα δείχνει πως "ταιριάζει απόλυτα" στην ομάδα παρά τις ιδιαιτερότητες του (όλοι έχουμε απ αυτές) και δημιούργησε ένα σύνολο που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως πρόσφερε πολύ καλό θέαμα στους περισσότερους αγώνες, να αποχωρεί δηλώνοντας πως θα ξανάρθει. Πλέον είναι κοινώς γνωστό πως ο άνθρωπος Ερνέστο έχει ένα σοβαρό οικογενειακό λόγο, που δεν μπορεί να καλυφθεί με ίσως κάποια ευρώ περισσότερα. Άλλωστε ποιος άνθρωπος που ασχολείται με τον αθλητισμό θα ήθελε να φύγει από μια ομάδα που κερδίζει δόξα, χρήμα και αποθέωση σχεδόν σε κάθε ματς, θα τα παρατούσε όλα αν δεν υπήρχε σημαντικός λόγος γι αυτό ? Αυτό που φαίνεται και που όλοι διαβάζουμε από τα ρεπορτάζ, αλλά και ο ίδιος δήλωσε (για όσους το πρόσεξαν) είναι πως ο Βαλβέρδε συμμετέχει στο σχεδιασμό της ομάδας για τη νέα σεζόν και αν υποθέσουμε πως τελικά θα φύγει (επαναλαμβάνω το θεωρώ πιθανότερο) η ομάδα θα συνεχίσει με έναν προπονητή που θα είναι "υπόδειξη Ερνέστο" ή "φιλοσοφίας Ερνέστο".

Όπως και να έχει η κατάσταση, ότι δηλαδή κι αν αποφασίσει ο Βαλβέρδε, ο ΘΡΥΛΟΣ δεν σταμάτησε να υπάρχει μετά από μια αποχώρηση και αυτό βέβαια το βλέπει κανείς μετρώντας τους τίτλους και τις επιτυχίες του στη μακρόχρονη ιστορία του.
Η ομάδα έχει σοβαρή διοίκηση και θα συνεχίσει να πρωτοπορεί και να μας κάνει περήφανους που είμαστε ΘΡΥΛΟΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: