Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2009

Τα γενέθλια τους τα κάναμε, ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΙΚΡΑ

Ακολουθεί ένα μικρό απόσπασμα από την ανάρτηση της Κυριακής 6 Σεπτέμβρη, μια μέρα ντροπής για το ΘΡΥΛΟ ! (πατώντας πάνω στον τίτλο μπορείτε να τη δείτε ολόκληρη).


"Να ζήσεις Εργοτέλη και χρόνια πολλά !!!




Θα μπορούσαμε να στείλουμε δώρο λουλούδια ή σοκολατάκια ή έστω με ελευθέρας κάποιους παίκτες που έκαναν αγγαρεία σήμερα στην Κρήτη..."




Σε λιγότερο από 2μιση ώρες ο Εργοτέλης θα φιλοξενηθεί στο "Καραϊσκάκης" και οι παίκτες μας θα πρέπει να βάλουν καλά στο μυαλό τους πως η ντροπή του Σεπτέμβρη θέλει ξέπλυμα !

Τα γενέθλια τους τέλειωσαν ΩΡΑ ΓΙΑ ΠΙΚΡΑ !

ΦΟΡΤΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΓΚΟΛ ΛΟΙΠΟΝ.

ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ !

2 σχόλια:

yannidakis είπε...

μην κανεις και πολυ ορεξη..
στο λεω για να μην κλαις παλι. Ο Εργο δε φοβαται καμια ομαδα κι αν καταφερετε να κερδισετε θα ειναι επειδη θα παιξουμε ανοιχτα οπως συνηθιζουμε με ΟΛΕΣ τις ομαδες. Ευκαιρια λοιπον να μην ταλαιπωρηθουν τα παλλικαρια σας σε κλειστες αμυνες.
Αλλα μην κανετε ορεξη για πολλα τερματα. Βρειτε καμια ομαφδα τυπου Καβαλα (ουπς 1-1 με αυτην, ε;) για να βγαλετε τα απωθημενα σας.
"Θελεις - Δε θελεις - Θα γινεις Εργοτελης" :[

lucozate είπε...

Κατ αρχήν θέλω να καλωσορίσω την παρουσία σου φίλε απ την Κρήτη. Επίσης θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα του Εργοτέλη για τη σημερινή του (και όχι μόνο) εμφάνιση). Ο Εργοτέλης είναι μια ομάδα που στην μικρή παρουσία του στην Α' Εθνική έχει δείξει πως ξέρει να μάχεται σε όλα τα ματς τα οποία τα βλέπει ως γιορτή και φυσικά θεωρώ πως άξια βρίσκεται στη μεγάλη κατηγορία. Σήμερα το έδειξε αυτό για μια ακόμη φορά και προσπάθησε να πάρει κάποιο θετικό αποτέλεσμα από τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ στην Ελλάδα. Φυσικά ακόμη και να έχανε σήμερα η ομάδα μου τα κλάματα δεν θα τα έβαζα, όπως άλλωστε δεν τα έβαλα όταν έφαγα 5 στο φιλικό με μισή ομάδα και με ανύπαρκτο προπονητή. Φέτος ο Εργοτέλης παλεύει όλα τα παιχνίδια, μόνο που ξέχασε το πάθος του και την αγωνιστικότητα του στην έναρξη του πρωταθλήματος και έφαγε δυστυχώς 3 γκολ από το συνήθη πελάτη, αντιθέτως έδειξε υπερβάλλοντα ζήλο όταν βρήκε το ΘΡΥΛΟ σε μια κατάσταση που μας ενοχλούσε όλους εμάς τους γαύρους. Άλλωστε είναι σύνηθες φαινόμενο όλες οι ομάδες να τα δίνουν όλα όταν βρίσκουν απέναντι τους την ομάδα που έχει σαρώσει τους τίτλους στην Ελλάδα.