Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009

Ατρόμητοι πιτσιρικάδες στο Περιστέρι...

Με μια 11άδα που δεν έχει ξαναπαίξει ποτέ μαζί και με αρκετούς "πιτσιρικάδες" με μπόλικη "μαγκιά" ο ΘΡΥΛΟΣ τσίμπησε τους 3 βαθμούς στο Περιστέρι απ τον Ατρόμητο, απογοητεύοντας όλους όσους περίμεναν τη γκέλα σήμερα.
Στη Νόβα ακόμη δείχνουν σε replay του γκολ του ΘΡΥΛΟΥ (όχι βέβαια επειδή τους άρεσε τόσο πολύ), τραβάνε νοητές γραμμές, κάνουν zoom στο σκόρερ μήπως ακούμπησε στο δαχτυλάκι του η μπάλα, αλλά προς μεγάλη τους απογοήτευση η ΓΚΟΛΑΡΑ του Όσκαρ που προήλθε από την άψογη συνεργασία του πιτσιρικά Φετμετζίδη (δυστυχώς δεν υπάρχουν στοιχεία ανάλογα με τους υπόλοιπους στην επίσημη σελίδα της ομάδας απ όπου "κόψαμε" τα παρακάτω αποσπάσματα) με τον τεράστιο και σήμερα Λουτσιάνο Γκαλέτι (που έκανε την ασίστ στον Όσκαρ) ήταν ένα μεγάλο χτύπημα - απάντηση στην (και σήμερα) άθλια αντιμετώπιση που έχει σε κάθε περιγραφή τους ο Ολυμπιακός.
Δεν τους αδικώ βέβαια, είναι πολλά τα λεφτά που χάνουν από το "προϊόν" ΘΡΥΛΟΣ !

Σε μεγάλη μέρα και σήμερα ο Ραούλ Μπράβο που θυμίζει Γεωργάτο στα καλά του, φοβερός όπως πάντα ο (τους έπεφτε λίγος) Όλοφ Μέλμπεργκ.

Το μεγάλο κέρδος βέβαια σήμερα ήταν η παρουσία τόσων νέων παιδιών στη 18άδα που κατάφερε και πέρασε με νίκη από την έδρα μιας πολύ καλής ομάδας όπως ο Ατρόμητος.

(Οι φωτογραφίες που ακολουθούν είναι από την επίσημη σελίδα του Ολυμπιακού http://www.olympiacos.org)




Δεν υπάρχουν σχόλια: