Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

Από Σαββατο σε Τρίτη ...

... κι από Τρίτη σε Σάββατο, μισός Ολυμπιακός έφυγε για το επόμενο ... ντέρμπι.


Λίγο το υποχρεωτικό rotation, λίγο οι αμέτρητες κλοτσιές που τρώμε σε κάθε ματς, λίγο οι μεταγραφές που δεν έγιναν κι άλλο λίγο η κακή προετοιμασία, κάνουν το αυριανό ματς με τον Πανσεραϊκό για το κύπελλο να μοιάζει με ντέρμπι.

ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ !

Σαφώς και ο Ολυμπιακός δε θα πρέπει να έχει ανάγκη τον Μέλμπεργκ και τον Ντιόγκο για να κερδίσει μια ομάδα της δεύτερης κατηγορίας. Όμως το να κάνουμε το σταυρό μας να μην τύχει και τραυματιστεί ο ... μοναδικός επιθετικός που μας έχει μείνει όρθιος (ο Μήτρογλου) δεν είναι και μικρή υπόθεση.

Σοβαρότητα λοιπόν απ αυτούς που αύριο θα παίξουν κόντρα σε μια ομάδα που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, αλλά μόνο να κερδίσει αντιμετωπίζοντας τη μεγαλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Και 7 γκολ να φάνε (λέμε τώρα) ... απ το ΘΡΥΛΟ θα τα έχουν φάει, ενώ αν κερδίσουν με ΜΙΣΟ-ΜΗΔΕΝ θα γίνουν ήρωες ! (Έτσι αλλιώς το πρωτοσέλιδο δεν το γλίτωσε κανείς αντίπαλος του ΘΡΥΛΟΥ, μιας από τις πιο εμπορικές ομάδες στην Ευρώπη.


Υ.Γ. Πάρτε και μια γεύση από περσινό τελικό με μια φωτό από τη σελίδα του Ολυμπιακού, αλλά και απόσπασμα από την ανάρτηση μετά τον περσινό συγκλονιστικό τελικό κυπέλλου.



(απόσπασμα από την ανάρτηση της Κυριακής 03 Μαίου 2009)

με τίτλο ...
Τα είδα όλα και γύρισα ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ






Όσοι πήγαν στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 2 Μαΐου 2009 έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από όσα είδαν.
Εγώ ΤΑ ΕΙΔΑ ΟΛΑ !

Τι είδα ?

11 παίκτες με ερυθρόλευκα κι έναν προπονητή να μπαίνουν στο γήπεδο χωρίς να έχουν καταλάβει το σκοπό που μπήκαν
2 γκολ μέσα σε 8 λεπτά από τον ίδιο παίκτη και την άμυνα να κάνει τραγικά λάθη στο ξεκίνημα

μετά το 2-0 δύο ονόματα ερχόντουσαν στο μυαλό των περισσότερων στην εξέδρα κι από ότι φάνηκε στη συνέχεια και στη σκέψη του Ερνέστο Βαρβέρδε

Ματ Ντέρμπισιρ, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς...



... Είσαι ο "ΘΡΥΛΟΣ ΤΩΝ ΘΡΥΛΩΝ" που είσαι "ΑΝΙΚΗΤΟΣ" και μας προσφέρεις τέτοια "ΗΔΟΝΗ ΜΟΝΟ ΕΣΥ", σήκωσες ένα "ΘΡΥΛΙΚΟ ΝΤΑΜΠΛ" επειδή "ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ... ΜΕ 9" που "ΣΤΗΝ ΟΥΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙ ΝΙΚΟΠΟΛΙΔΗΣ" και η αφιέρωση γράφει "ΤΖΟΛΕ"


το βίντεο είναι από τη θύρα 22 (Τμήμα Β, Σειρά 24, Θέση 2) από όπου ήταν και το εισιτήριο για έναν αγώνα που ανάλογο του δεν έχω ζήσει...


... και είναι η στιγμή που ο Τζόλε σηκώνει το τελευταίο του (αλλά και το πιο συναρπαστικό) κύπελλο της ερυθρόλευκης καριέρας του.


video


Δεν υπάρχουν σχόλια: