Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

3-0 με ΜΕΓΑΛΗ μπάλα ΠΑΤΗΣΕ τον ΑΣΤΕΡΑ

Θρύλε παίξε γερά και ο κόσμος σου θα τραγουδά !

Όσοι βρέθηκαν σήμερα στο γήπεδο "Καραϊσκάκης" είδαν "μεγάλη μπάλα" από την ομάδα που κατάφερε με συνοπτικές διαδικασίες να αναστήσει ο Ζίκο. Γρήγορο ποδόσφαιρο και φοβερός τρόπος ανάπτυξης από μια ομάδα που μέχρι πριν ένα μήνα ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΣ να τη βλέπεις !


Υπάρχουν κάποιοι αγώνες που πραγματικά χαίρεσαι να τους παρακολουθείς και ο σημερινός μπορεί άνετα να ενταχθεί σ αυτή την κατηγορία. Άλλωστε ο λαός του θρύλου...


... που γέμισε και σήμερα το "ναό του ποδοσφαίρου" αποχωρώντας συζητούσε πως είδε αυτό που ήθελε σήμερα... ΟΥΣΙΑ που συνδυάστηκε με όμορφο ΘΕΑΜΑ (ειδικά στο 2ο ημίχρονο).

ΦΟΒΕΡΟΣ ο Μαρέσκα (έκοβε και δημιουργούσε στο κέντρο, αλλά βοήθησε και αμυντικά), ΟΓΚΟΛΙΘΟΣ ο Μέλμπεργκ (που σημείωσε το πρώτο του γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα), ΛΥΣΣΑΣΜΕΝΟΣ ο Ραούλ Μπράβο (ξεκίνησε την ... απόσβεση φέτος), ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ (αλλά και άτυχος) ο Γκαλίτσιος που...


... αποχώρησε τραυματίας μετά από κλοτσιά που δέχθηκε στο 2ο ημίχρονο, ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΟΣ ο Ντιόγκο που πρόλαβε και έπαιξε μόλις 15 λεπτά (κι αυτός αποχώρησε τραυματίας από κλοτσιά).

... Τέλος πολύ όμορφο γκολ από τον MVP Ζαϊρί που έδωσε και την ασίστ στον Μήτρογλου για το 2-0.


Αν βέβαια μπορούσαν να βραβεύσουν δύο παίκτες σίγουρα θα μοιραζόταν το βραβείο με τον Έντσο Μαρέσκα κι αν μπορούσαν έως 14 ... τότε θα το έπαιρναν όλοι μαζί.

Γιατί σήμερα έφτασαν σ ένα άνετο 3-0


και κατά διαστήματα "έκρυψαν τη μπάλα"

Να και τα 3 ...



Πάμε τώρα να κουνήσουμε σεντόνι την Τρίτη με τη Στάνταρντ προσφέροντας και πάλι σπουδαίο ποδόσφαιρο γιατί μην ξεχνάμε πως πρέπει και οι ... καναπεδάτοι να βλέπουν και να μαθαίνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: